Moda

Kopirajte look stajliš blogerice koja obožava crno

Lijepa Lisa Huhnbueck zna da s crnom ne može pogriješiti, a savršena slip haljina s čipkastim detaljim i visokečizme pun su modni pogodak

Kako odoljeti crnoj, pa čak i usred ljeta? Nikako. Modna blogerica Lisa Hahnbueck jedna je od onih koja očito ne mari za godišnja doba kad je moda u pitanju. Ovakav bismo look očekivali negdje sredinom jeseni, ali Lisa čizme iznad koljena uspješno nosi i ljeti.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Blogerica je iskombinirala DKNY kardigan, divnu slip haljinu s čipkastim detaljima, odlične visoke čizme s otvorenom petom koje potpisuje jedan jedini Christian Louboutin te crnu Guccijevu torbicu modela Dionysus. Dok god je crna, čini se da dizajnerima nikada neće ponestati inspiracije iako bismo pomislili kako sve vezano uz ovu mnogima omiljenu boju već postoji!

 | Autor: Getty Images Getty Images Balmain

Balmainova zadnja kolekcija odala je hommage crnoj na pomalo futuristički i minimalistički način, a ako mislite nositi crnu od glave do pete, neka vam to bude smjernica kako izgledati savršeno! Lisin look lako ćete kopirati jer su dućani prepuni slip haljina, a visoke čizme su veliki hit. 

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 349,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Bershka, 199,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Stuart Weitzman, net-a-porter.com, 815 eura

Photo: Getty Images

Komentari 0