Moda

Kopirajte look: Neodoljivi "nude" tonovi za ljeto

Sve što trebate znati o jednostavnom stilu, naučite od Sofye Benzakour, koja je pokazala kako se ljeti nose neutralne boje

Ponekad treba malo stati na loptu i kada je moda u pitanju, a ima li boljeg trenutka od ljeta da počnemo nositi lepršave komade, lagane materijale i “nude” boje u kojima se osjećamo tako poletno. To zna i blogerica Sofya Benzakour - ime koje se krije iza bloga La couleur du moment.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Na zadnjem pariškom Tjednu mode Sofya je nosila Asosov top, blejzer i cipele 3 Suisses te hlače brenda Next. Sve je upotpunila savršenom torbicom ukrašenom pomponima i resicama, koje ove sezone viđamo posvuda. I blogerica nam je dokazala da voli to modno ljuljanje resica koje nosi i na divnim “nude” sandalama. U sličnim su tonovima i gotovo istoj stilskoj priči i u modnoj kući Tibi, čija je kolekcija oličenje ležernog stila u neutralnim tonovima.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Predivne bijele haljine i blejzeri toliko tanki da se mogu nositi i ljeti prevladavaju kolekcijom, a mi smo pronašli nekoliko komada iz naših dućana i online shopova kako biste mogli iskopirati ovaj besprijekoran styling.

Photo: Getty Images

Komentari 0