Moda

Kopirajte jednostavni look stajliš blogerice

Poznata blogerica Kristina Bazan pokazala je kako u pravom paru traperica s jednostavnim odjevnim komadima uvijek izgledate savršeno za svaku priliku

Blogerica Kristina Bazan, koja stoji iza bloga Kayture, nerijetko oduševi svojim stylinzima. Ovaj put u jednostavnom izdanju koje će okretati glave, Kristina je prošetala pariškim ulicama, a nosi savršen dugi kaput od brušene kože, sličan topić, klasične traperice i cipele na vezanje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U “nude” nijansama blogerica izgleda odlično, a sličan smo styling vidjeli i u kolekciji Burberry Prorsum. Lagani će vam blejzeri od brušene kože dobro doći, posebno u ovo prevrtljivo vrijeme, dobar par traperica uvijek je poželjan, a Kristinina kombinacija dokaz je kako klasične traperice dobro izgledaju u svim kombinacijama. Blogerica dobro zna da su cipele na vezanje hit sezone, a još kad su u “nude” izdanju, s njima nema pogreške. Što se modnih detalja tiče, s ovakvom vam kombinacijom stvarno ništa ne treba, a Kristina se odlučila samo za jednu mini trobicu u istoj boji kao kaputić i top.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0