Moda

Kopiraj look za manje: Cara u odijelu sezone!

Rekreirali smo Carin look i sada više nego ikad želimo ovo (prilično povoljno!) karirano odijelo iz Zare...

Cara Delevingne već je dugo vremena velika obožavateljica odijela i jako ih često nosi umjesto glamuroznih toaleta na crvenom tepihu. Prije nekoliko dana je za londonsku premijeru svog novog filma Valerian odabrala upravo jedan ovakav outfit. Jedan od najvećih trendova za sljedeću sezonu je - karirano; a čini se kako i Cara to jako dobro zna. I još bolje nosi...
 | Autor: Instagram Instagram

Cara je odabrala kombinaciju s potpisom Alexandera Wanga od glave do pete: karirani sako na dvostruko kopčanje, cropped hlače i crne gležnjače na petu. Cijena outfita? Pripremi se....20.000 kuna!

 | Autor: Saks Fifth Avenue Saks Fifth Avenue Alexander Wang karirani blejzer (9.400 kuna), hlače-tajce (4.700 kuna) i gležnjače (5.700 kuna)

S obzirom na vrtoglavu vrijednost njenog super genijalnog outfita, odlučili smo ga rekreirati za manje. Ako si u iskušenju da ga i sama kopiraš od Care, srećom pronašli smo ga i naravno da se skriva u jesenskoj kolekciji Zare. Hlače i sako, koji su u prodaju lansirani tek ovoga tjedna, koštat će te 720 kuna, a ako možemo biti iskreni - komadi su gotovo jednaki!

 | Autor: Zara Zara Blejzer (500 kuna) i karirane hlače (230 kuna)

U kombinaciji s omiljenim cipelama, pa čak i tenisicama, ovaj će te look spasiti u svim "ne znam što odjenuti situacijama". Ne vjerujemo da ćemo to reći, ali, ah, jedva čekamo jesen!

 

Photo: Instagram

Komentari 0