Moda

Kopiraj look: Bijelo i na preklop

“Wrap” haljinu Diane von Fürstenberg već nekoliko desetljeća hvale modni znalci, a ona je idealni odabir za vrućine, posebno ako je u bijeloj, koja će izgledati iznimno elegantno

Stilistica i blogerica Nausheen Shah za reviju modne kuće Elie Saab odlučila je odjenuti predivnu bijelu haljinu na vezanje i sve upariti s jednostavnim bijelim sandalama. Jedini detalj koji se ističe je upečatljiva torbica, a ostatak kombinacije, pa čak i make-up, gotovo su neprimjetni.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Dok će jedni reći da je ljeto idealno vrijeme da iz ormara izvadimo šarene komade, haljine u jarkim bojama, efektne cipele za noćne izlaske i ostali arsenal koji preko zime skrivamo, drugi će se složiti da je ljeto pravo vrijeme za jednostavnu bijelu i praktične komade u kojima nam neće biti vruće. Diane von Fürstenberg kraljica je stila, a njezina “wrap” haljina vlada desetljećima. Zato za ljeto predlažemo haljine na preklop u svim varijantama, a ako niste ljubitelj tog modela, jednu biste bijelu haljinu u svom ormaru za ovo ljeto definitivno trebali imati.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0