Moda

Kombine već nosimo kao haljinu, a sada je Zara smislila da ovo rublje postane torba!

  • Iako high street brendovi odlično 'skidaju' dizajnerske komade, s vremena na vrijeme nas iznenade nečim originalnim
  • Ovoga nas je puta Zara zaintrigirala torbom koja izgleda kao da je izrađena od satenskog negližea
  • Dovoljno prostrana da u nju stane sve što nam je potrebno i pristojne cijene, već se vidimo kako ju kombiniramo u brojnim prilikama i nosimo uz omiljene komade

Zara je kao i mnogi drugi high street giganti poznata po kad više, kad manje vještim reinterpretacijama dizajnerskih komada, no zna se dogoditi i da nas zaintrigira nekim neobičnim i originalnim dizajnom kao što je to ovoga puta uspjela torbom koja izgleda kao da je izrađena od satenskog negližea. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, satenska shopper torba (39,95 eura)

Istina, i prije su se znale dogoditi torbe inpirirane odjevnim komadima. Ovako, na prvu, na pamet nam padaju Moschinova torbica u obliku kožne jakne koju je dizajnirao Jeremy Scott, grudnjak torbica Helmuta Langa ili pak kožna torba u obliku korzeta domaćeg brenda Nola, no na torbu koja izgleda kao pravi pravcati negliže dosad još nismo naletjeli.

Možda vas zanima Mango torba neobična oblika podići će svaku kombinaciju: dolazi u dvije top boje Rubrika Moda Moda

Ovaj zanimljivi shopper model u prelijepoj boji kože izrađen je od satena i čipke u istoj nijansi, na prednjem dijelu ima gumbiće koji neodoljivo podsjećaju na kopčanje na pidžami ili spavaćici, a rubovi torbe obrubljeni čipkastom vrpcom doista puno više nalikuju donjem rublju nego jednoj torbi. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, satenska shopper torba (39,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara, satenska shopper torba (39,95 eura)

Kao što je to i inače slučaj sa shopper torbama, i ova je dovoljno prostrana da nam u nju stane sve što nam je potrebno te je samim time super praktična za svakodnevno nošenje, kamo god da smo se uputili; sjajno će izgledati i uz jednostavnije outfite složene od omiljenih traperica i pamučnih majica ili topića, ali i uz nešto romantičnije komade poput romantičnih haljina s volanima ili pak satenske haljine i suknje, a cijena od 39,95 eura čini je i više nego pristupačnom. Ovu krasotu definitivno ne propuštamo!

Možda vas zanima Najslađe torbe za plažu pronašli smo gdje smo ih najmanje očekivali - u muzeju! Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Zara

Komentari 0