Moda

Koliko traperica imaš? Ovaj tjedan posvetili smo im par redaka

Moderne su one koje tebi dobro stoje i u kojima se dobro osjećaš, to neka vam bude moto kada kupujete

Moje kupovanje traperica izgleda ovako: nađem se pred brdom plavetnila, izaberem krojeve koje volim, ovih su dana to skinny, boyfriend i trapez visokog struka, te odem provesti neko vrijeme u garderobu. Zna to biti dosta kompleksno, pa nemam te cipele, pa trapezice mi moraju biti malo duže da ih mogu na štikle.

 | Autor: Wenn Wenn Jedanput sam si mislila da ću stvarno uzet još par pari cipela kad idem kupovat trapke, ali sam odustala, možda je to ipak malo komplicirano? Ne, sad ozbiljno, kupnja traperica zna izgledati kao stilski maraton, no kako ih onda svi u ormaru imamo hrpu? Osobno - oko desetak koje nosim, ostale samo preslagujem... Pa ipak je to pamuk, rastureni, ponegdje podrapani, na njemu se iživljavaju svakakve kemikalije i onda mi to oduševljeno slažemo u ormar i kombiniramo sa štiklama, s kristalima, s predivnim torbicama, sa sakoom, košuljama, glamuroznim tenisicama, starkama... Da, one su zapravo genijalne. Izdrže više-manje sve moje ekshibicije, ponekad ih ukrasim broševima, a nedavno je baš Vesna komentirala kako je u potrazi za nekima s cvijećem, u obliku veza.

 | Autor: Getty Images Getty Images Da, takve su često jako krute, ali moram se podsjetiti ovdje dućana Dolce & Gabbana koji je kod nas bio u centru Zagreba... kako se sve skupa selilo s te adrese, tako su oni stavili outlet cijene. I sestrična je ubola jedne s cvijećem, ma znate one njihove raskošne motive s laticama, traperice su odlične, mekane, preselile su se u moj ormar! Ova sezona ima puno hit krojeva, ali znaš kako se kaže, moderne su one koje tebi dobro stoje. I u kojima se dobro osjećaš.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0