Moda

Koliko bijelih košulja u ormaru ima Chris Pine?

Da nama toliko dobro stoje i mi bismo ih stalno nosili, a ovaj put glumac je pred kameru stao zbog parfema

Giorgio Armani brand predstavlja treću epizodu svoje Code sage: Code Colonia, novi muški miris za muškarce. Nakon prošlogodišnjeg noviteta, muževnog mirisa Code Profumo koji nas je uvukao u uzbudljivu igru zavođenja između muškarca i žene, Code Colonia reinterpretira što se dogodilo jutro poslije zabave.

Code Colonia odiše elegancijom muškarca koji zna kako svoju odjeću nositi diskretno i s opuštenom ležernošću, koja mu daje određenu čar i moć zavođenja. Šarmantan, snažan, neodoljiv i sa savršenim osjećajem za stil. 

Armani Code Colonia pripada istoj liniji kao Armani Code i Armani Code Profumo, a kreirao ga je Antoine Maisondieu (Givaudan). Kompozicija mirisa vrlo je jednostavna i prepoznatljiva, no profinjenija od kolonjske vode. Radi se o neodoljivoj kombinaciji citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti papar) i aromatičnih srednjih nota muškatne kadulje koje se prožimaju s cvjetnim notama u savršeni spoj s narančinim cvijetom. Bazne note imaju prepoznatljivu puderastu kvalitetu mirisa fougère koju daju drvenaste note, jantar, zrna tonke i sunčanica. Zaštitno lice mirisa je holivudski glumac Chris Pine.

 | Autor: arhiva arhiva

Ženski miris Armani Code Cashmere

Topao i podatan poput najmekše tkanine, Armani Code Cashmere donosi bogatu paletu kontrasta. Mirisni trag nepogrešivo otkriva blistavu notu narančinog cvijeta, naglašenu jasminom sambacom. Iznimno je senzualan i jednostavno nezaboravan te se s notama sunčanice i irisa isprepliće u jedinstveni akord. Intenzivno je ljubičaste boje protkane svjetlucavom ružičastom i odiše zagonetnošću, baš poput animalnih akorda kože, antilopa i tamjanovca s primjesama cvjetnih nota. Armani Code Cashmere najintenzivniji je miris iz kolekcije Armani Code. Riječ je o ljubavnoj priči o povjerenju i ugodi koju su zajednički ispričali Dominique Ropion i Carlos Benaïm (IFF), prožetoj toplim akordom bademovog mlijeka, za istinski mirisni užitak. Inspirirana upečatljivom notom narančinog cvijeta, linija Armani Code utjelovljuje suptilnu igru zavođenja, ples svjetlosti i sjene. Različiti, a prožeti istim prepoznatljivim stilom, mirisi kao da se pretapaju jedan u drugi. Takva je i Giorgio Armani žena – svestrana, elegantna i jedinstvena, žena koja se snalazi u svakoj situaciji, a miris odabire u skladu sa svojim osobnim stilom odijevanja.

 

Photo: arhiva

Komentari 0