Moda

Kolekcija koju smo jedva čekali uskoro stiže u Hrvatsku!

Kultna modna i pop ikona Barbie inspiracija je mnogima, a njenom stilu divile su se djevojčice diljem svijeta. Iako ju često vežemo za period djetinjstva, njen modni stil i karizma nadahnjuje nas i u odrasloj dobi, a prošlogodišnja projekcija Barbie filma dodatno je generirala Baribemaniju i potaknula nas da u svoje ormare ubacimo pink detalje i šljokice.

Kanadski brend Aldo, koji je prošle godine lansirao mini kolekciju posvećenu upravo Barbie estetici, to ponavlja i ove sezone, uz Barbie™ x ALDO kolekciju koja je ovog puta inspirirana ponajprije Barbie kućom iz devedesetih. U ovoj liniji koja će u lipnju biti dostupna i u Hrvatskoj moći ćete pronaći statement obuću, torbe i modne dodatke koji će oduševiti sve ljubiteljice Barbie, trendi obuće, zanimljivih modnih dodataka i naravno roze boje!

 | Autor:  | Autor:  | Autor:

Od denim natikača inspiriranih devedesetima do svjetlucavih cipela na petu i pripadajućih torbica sa šljokicama, komadi iz ovog limitiranog izdanja su savršeni za sve ljetne zabave i putovanja i odišu ikoničnim Barbie stilom.

U kolekciji obuće pronaći ćete razne modele koje možemo nositi od jutra do mraka. Mnogima omiljene bijele tenisice u ovoj limitiranoj kolekciji ukrašene su Barbie natpisom, detaljima iz Barbie kuće i neizbježnim šljokicama i bedževima koji su prožeti nostalgijom.

Ljubiteljice visokih potpetica pronaći će favorita među modelima u kojima Aldo već tradicionalno nikada ne razočara: cipelama na petu, sandalama i natikačama koje će biti idealan glamurozan dodatak ljetnim kombinacijama. Naravno, roza boja je kada govorimo o ovoj kolekciji jednostavno neizbježna pa su tako gotovo svi artikli dizajnirani upravo u raznim nijansama ružičaste.

 | Autor:  | Autor:  | Autor:

Salonke na petu optočene šljokicama i natpisom Barbie kao i njihova verzija za plažu i opuštenije prigode – natikače svidjet će se hard core fanovima ove kultne pop i modne ikone. Fashionistice će vjerojatno najradije odabrati sandale s remenčićima ili retro platformom koje krase sitni, ali opet atraktivni detalji, a za koji god model da se odlučite, jedno je sigurno – nećete proći nezamijećeno!

 | Autor:  | Autor:  | Autor:

Novost u ovosezonskoj kolekciji su i modeli izrađeni od jeansa – natikače na petu i sandale s platformom kao idealan spoj aktualnih modnih trendova i neprežaljene retro estetike. Barbie logo krasi oba modela, baš kao i decentni glitter detalji. Bubble gum pink cipele na petu koje izgledaju kao da smo ih ukrali iz Barbie ormara sa šarmantnim pojasom oko gležnja, kao i sandale s tankim remenčićima pravi su modni must have za trendsetterice.

 | Autor:  | Autor:  | Autor:

Kolekciju osim obuće krase i preslatki modni dodaci poput torbica i sunčanih naočala. Za Barbie look od glave do pete odaberite matching modne dodatke koji garantiraju potpunu modnu usklađenost. Mini modeli sa šljokicama kao i crossbody torbe obogaćene osebujnim detaljima i motivima koji naglašavaju prepoznatljivi Barbie duh su odličan izbor za trenutke u kojima želite dodati dašak originalnosti svom modnom izričaju. Kolekcija koja će oduševiti sve ljubiteljice ove pop ikone u lipnju će biti dostupna u odabranim Aldo poslovnicama kao i online- na službenom Aldo web shopu.

Photo: None

Komentari 0