Moda
1/8

Koju odjeću ponijeti na godišnji odmor?

Svako ljeto uvijek ista naizgled banalna briga – pakiranje stvari za putovanje. Poučena dosadašnjim pakiranjima i putovanjima, točno sam znala što trebam ponijeti za putovanje od 5 dana. Vrijeme i mjesto zločina - 59.Pula film festival.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot U samom početku sam bila svjesna činjenice da ovoga puta ne idem na more, i ne nosim kupaći kostim, kreme za sunčanje i ležaljke za plažu. Ovog puta idem gledati filmove.

 | Autor: Pavel Posavec Pavel Posavec Na put sam krenula u srebrnom automobilu s moja tri najdraža prijatelja. Kada putuješ s dečkima, svjestan si činjenice da za ženske potrepštine i nema previše mjesta jer je prtljažnik prepun fotografske opreme, kulena i alkohola.Svake godine iznova mi "prijete" kako trebam ponijeti još manje stvari, ove godine sam oborila svoj osobni rekord i ponijela najmanju putnu torbu od svih!

 | Autor: Pavel Posavec Pavel Posavec Što se nalazi u mojoj putnoj torbi?

Nisam jedna od onih koja planira kod kuće kombinacije,tako da sam nasumičnim izborom, na put ponijela 4 pamučne haljine, koje zauzimaju minimalno mjesta u putnom koferu, birala sam haljine koje su dominantne svojom bojim i koloritom te ne zahtijevaju nakit kako bi bile posebne. Ostatak kofera popunila sam dvjemamalo glomaznijim haljinama, jednu ću nositi na premijeru prvog hrvatskog 3D filma na kojem su radili dečki s kojima sam u Puli, a drugu za dnevnu projekciju filma. Cipele na petu - dva para i jedne japanke.

Svakako sam morala kao i svake godine ponijeti gornji dio trenirke i hlače - jer imamo tradicionalnu "mušku večer" gdje crne hlače dress code kao i gornji dio trenirke, koju sam naravno ukrasila visokim cipelama, kako bih barem malo naglasila ženstvenost. U kofer mi je stao još i laptop i jastuk (dvije stvari bez kojih ne idem nikuda) te pidžama, 5 gaćica i 2 grudnjaka, te jedna od dvije torbe koju sam nosila.

Traper jakna ide uz sve

Ponijela sam i traper jaknu koja se s malo podvrnutim rukavima lijepo ide na haljine. Dobra organizacija je najbitnija stvar kod pakiranja, u jednu od dnevnih torbi stavila sam: parfem, gel za tuširanje, četkicu za zube, te ostale higijenske potrepštine, tako da je ona, zapravo bila zamjena za veću toaletnu torbicu.

 | Autor: Pavel Posavec Pavel Posavec Ruksak sam "napunila" malom toaletnom torbicom - u kojoj se uz pincetu (bez koje nigdje ne idem) nalazi nešto šminke, uglavnom eyelineri u bojama (u koje sam se zaljubila ovo ljeto), te najdražom knjigom. Tu se još našao i vjenčić za kosu, kojim ću ukrasiti nekolicinu dnevnih kombinacija.

Da ne duljim, čekaju me dečki i mnoge projekcije filmova. Šaljem vam ogroman pozdrav iz Pule.

U galeriji detaljnije pogledajte što sam spakirala za svoj godišnji odmor...

Photo: Pavel Posavec

Komentari 0