Moda

Kojoj od ove dvije prolaznice bolje stoji IT model haljine?

Čini se da su lanene haljine bez rukava koje ležerno prate liniju tijela i kopčaju se sprijeda ove godine preplavile trgovine, a zatim i ulice. Ovaj ležerni trend se doista sviđa modno osviještenim curama Dubrovnika

Moda na Stradunu izgleda sve uzbudljivije kako se ljeto bliži kraju. Zato nije ni čudo što se u našem street style izboru nismo mogli odlučiti za samo jednu najbolje odjevenu prolaznicu. U konkurenciji su dvije jer obje nose ovaj IT komad. Ove sezone jako su popularne haljine od lana s drvenim gumbima sprijeda, dovoljno uske da lijepo naglašavaju obline, a dovoljno široke da nam omogućuju nesmetano kretanje i da je ova vrućina u njima sasvim podnošljiva.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Oduševila nas je prolaznica u bijeloj lanenoj haljini širih naramenica sa smeđim gumbima. Dopustila je da joj haljina odradi cijelu priču, o ostatak outfita ostavila neutralnim. Odabrala je ravne sandale boje konjaka sa zlatnim detaljima te četvrtastu torbicu iste nijanse, dok su od nakita i asesoara ovdje zlatna narukvica sa šarenim kamenčićima i jednostavne sunčane naočale.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Možda vas zanima Ovaj stajliš par na Stradunu nije mogao proći nezapaženo Rubrika Moda Moda

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Druga je street style zvijezda svoju naturalnu bež lanenu haljinu začinila safari elementom - slamnatim šeširićem. Njezina haljina na kopčanje ima i zanimljiv dodatak - mašnu koje se veže na grudima. Ona poput svoje street style konkurencije odabrala sandale i torbu iste boje, samo su njezini modni dodaci u boji čokolade, a nakit srebrni. I naravno, ništa bez sunčanih naočala... No, cijeli je dojam drukčiji. Dok je prva dama oličenje elegancije, stil ove druge mnogo je ležerniji. Koji ti se više sviđa?

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Komentari 0