Moda
1/13

Koje vjenčano prstenje je najpopularnije?

Odabir vjenčanog prstenja ubraja se u jednu od najvažnijih odluka pri organizaciji vjenčanja. Naime, dok ostali elementi ostanu zabilježeni na fotografijama i video snimci, vjenčano prstenje sretni par nosi ostatak života svaki dan. Koji modeli prstenja su popularni te što traže današnji mladenci, objašnjava Tomislav Prahir iz zlatarnice Prahir.

 | Autor: „Današnje želje mladenaca uvelike se razlikuju od para do para. Neki mladenci bliži su tradicionalnom odabiru prstena bez ikakvih gravura dok je sve više parova sklonije unikatnim prstenima, što nama predstavlja izazov i želju da njihove snove pretvorimo u cjeloživotno zadovoljstvo“, ističe Tomislav.

Bijelo zlato je najtraženije

U nastavku Tomislav objašnjava kako su trenutno najpopularnije burme izrađene od bijelog zlata u svim širinama te žensko prstenje s ugrađenim kamenima. Dijamanti su prvi izbor prilikom odluke koju vrstu kamenja ugraditi.

Današnji mladenci rado i biraju kombinacije boja. Bijelo zlato nosi se sa zlatom, no sve popularnija je i kombinacija sa crvenom bojom zlata, pomoću koje se prsten ističe svojom posebnošću.

 | Autor: Iz zlatarnice Prahir savjetuju prije same posjete zlatarnici, odvojiti vremena te zajedno pogledati ponude i odlučiti što je paru zanimljivo. Mnogo lakše je komunicirati želje međusobno nego to činiti u samoj zlatarnici.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies Svakako razmislite od kojeg plemenitog metala želite svoje vjenčano prstenje te želite li kombinacije. Odlučite se želite li trendi komad ili ipak klasiku. I naravno, definirajte želite li ugraditi drago kamenje ili ugravirati inicijale, datum ili kratki citat. Na taj način smanjit ćete stres i samouvjereno odabrati svoje idealno vjenčano prstenje.

Individualni pristup ostvaruje sve želje

„Ono što smo otkrili dugogodišnjim radom jest da je individualni pristup najbolja opcija te se na taj način prilagođavamo svim željama mladenaca. Naravno da se vremenom i želje i trendovi mijenjaju, a nama to samo predstavlja nove izazove da budemo još bolji i kvalitetniji. Pri tome nam uvelike pomaže naš dizajnerski tim u suradnji s najmodernijom opremom. Naš individualan pristup i želja da sve zamisli naših mladenaca ostvarimo čini naše prstene drugačijima. Posebna pažnja obraća se kvaliteti izrade. Svakako nam je želja da svaki par koji nosi Prahir prstene bude ponosan na njih te da ih prisjećaju na početak jedne divne bajke“, naglašava Tomislav Prahir.

Individualna izrada prstenja također je odlična opcija. Na taj način ste sigurni da posjedujete unikatno prstenje koje zadovoljava sve vaše želje i potrebe.

 | Autor: „Naša preporuka mladencima je svakako da slijede svoj želje i zamisli jer trendovi su prolazi, a prsteni trajni. Svakako je najbolje probati različite kombinacije prstena te se tada mnogo lakše odlučiti za idealne prstene“, savjetuje Tomislav budućim mladencima.

U galeriji detaljnije pogledajte ponudu vjenčanog prstenja zlatarnice Prahir...

Više o tome kako organizirati vjenčanje sa stilom pročitajte ovdje...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0