Moda

Koje sandale odabrati ovog ljeta?

Ženske sandale dostupne su u najrazličitijoj paleti boja i modela, stoga je pravi problem pronaći savršeni model te se pritom odlučiti samo za jedan par. No, kako odabrati idealne sandale? Za koju ih prigodu nositi?

Ženske sandale neizostavni su dio ženske garderobe kada su u pitanju vrući ljetni dani. Lako ih je kombinirati s bilo kojim odjevnim predmetom, a najčešće se nose uz suknje i haljine. Jednako tako dobro pristaju i na kratke te duge hlače. Udobne sandale dame rado nose i u kasno proljeće i ljeto, kako za slobodno vrijeme, tako i za odlazak na posao.

Kako odabrati ženske sandale?

Odabir određenog modela igra veliku ulogu u kompletiranju stajlinga. Vrsta potplata i izgled gornjeg dijela itekako se mogu razlikovati, tako da je kod kupovine važno razmotriti nekoliko čimbenika. Ako tražite udobne ženske sandale koje ćete nositi posao, najvažnije je uzeti u obzir „dress code”. Ako i nemate određena pravila odijevanja, sandale s visokim potpeticama ostavite za neke druge prigode. Najbolje će vam pristajati sandale s ravnim potplatom bez dodatnih ukrasa. Bit će savršene one s jednostavnim gornjištem koje imaju dva tanka remena. Za elegantnu odjevnu kombinaciju potražite kožne sandale ili model koji se dodatno veže oko noge.

 | Autor:

S druge strane, sandale na platformu udobna su alternativa sandalama na visoku petu. U njima ćete kao u štiklama dobiti par centimetara, a ono najvažnije, bit ćete stabilniji jer je ipak riječ o punoj peti. Potražite veliki izbor ženskih sandala različitih boja, modela i dizajna na online trgovini Ecipele.hr i odaberite one koje savršeno nadopunjavaju svaku vašu odjevnu kombinaciju.

Koje sandale odabrati za plažu, a koje za grad?

Najvažnije karakteristike sandala za plažu su definitivno udobnost i stabilnost. Ljetni odmor, šum valova i prekrasno sunce potiču vas da udobnost stavite na prvo mjesto. Dakle, potražite ravne sandale s tanjim ili debljim remenima, ovisno o vašem ukusu. Za šetnju gradom odgovarat će vam elegantni koži modeli s debljim potplatom, a za izlaske odaberite modele s visokom potpeticom.

Ženska obuća s blago povišenom petom i ljetna haljina savršen su duo za zabavu ili večer s prijateljima u kafiću na plaži. Ako ste u potrazi za svakodnevnim sandalama za ljeto i želite ih pravilno uskladiti sa svakim vašim outfitom, razmislite o zlatnim sandala na petu ili o modernim modelima na platformu. Odjenite prozračnu haljinu, preko ramena prebacite novu torbicu i spremni ste za izlazak. Ženske torbice na Ecipele.hr čekaju vas u brojnim bojama i uzorcima. Na ove će vam sandale odlično pristajati i casual ljetni stajling baziran na običnoj majici kratkih rukava i traper hlačicama.

U kategoriji ležernih ženskih sandala prve nam padaju na pamet ranije spomenute ravne sandale. To nije nikakvo čudo, budući da je riječ o izuzetno udobnoj obući, savršenoj za ljeto. Na Ecipele online pronaći ćete modele od glatke prirodne kože, antilopa i ekološke kože. Odaberite one koje odgovaraju vašem ukusu i stilu. Ako volite boho stil, svakako će vam se svidjeti sandale od brušene kože dodatno ukrašene resicama. Ako radije odabirete minimalistički stil, odlučite se za kožne sandale u crnoj ili smeđoj boji; njih ćete sigurno moći nositi na većinu odjevnih kombinacija za koje se odlučite.

Photo: e-cipele

Komentari 0