Moda 26. rujna 2014.

Koje je bolje izdanje Kim Kardashian?

@ www.splashnews.com.

Kim Kardashian je poznata kao velika ljubiteljica mode, ali često i upitnih modnih kombinacija. U četvrtak 25. rujna plijenila je pažnju svojim lookovima za prve redove Paris Fashion Weeka, naravno, u pratnji svoje bolje polovice Kanye Westa koji joj je ujedno i - stilist.

Za reviju brenda Lanvin odabrala je upadljivu kombinaciju koja je izazvala brojne reakcije.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Pernatu mini suknju visokog struka uskladila je uz satenski sako ispod kojeg se nije nalazilo ništa. Nedostatak nakita ostavio je naglasak na bujnom dekolteu, a Kim je odabrala potpuno crni styling s klasičnim crnim salonkama u špic. Frizura i make up su bili besprijekorni uz jače naglašene oči i jagodice lica te nude usne.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Balmainovu reviju je podržala u kreaciji koja je bila potpuna suprotnost prethodnom stylingu. Bijela haljina duljine ispod koljena sa zatvorenim dekolteom osvaja na prvi pogled svojim zanimljivim printom, a starleta je nadodala upadljive bijele sandale na vezanje i usku ogrlicu s metalnim detaljem koja je zaokružila look. Raspuštena kosa i smeđi smokey eyes odlično su se nadopunili, kao i glomazne bijele narukvice na obje ruke.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Kim svakako puni novinske stupce svojim privatnim životom jednako kao i modnim kombinacijama koje se, iako nam se ne moraju svidjeti, svakako ističu iz mase.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0