Moda

Koja poznata Hrvatica najbolje nosi monokromatsku kombinaciju za plažu?

Monokromatske kombinacije ovoga su ljeta veliki modni hit, što su potvrdila odlična izdanja domaćih trendseterica. Čiji jednobojni outfit ti se najviše sviđa?

Unatoč tome što nas na kontinentu vrijeme u posljednjih nekoliko dana više podsjeća na ranu jesen nego na ljeto, na društvenim mrežama ljeto je u punom jeku. To dokazuju brojne poznate Hrvatice koje nas iz dana u dan časte svojim fotografijama s plaža i bazena diljem svijeta. Ono što nas posebno veseli su njihovi modni odabiri za kupanje i sunčanje.

Ovoga puta za oko su nam zapele sofisticirane monokromatske kombinacije za plažu koje su ovih dana profurale pjevačice Lana Jurčević i Maja Šuput te voditeljica Ecija Ivušić. Sudeći prema njihovim izdanjima, posebno su popularne neutralne nijanse koje u svaki stajling unose dozu elegancije. 

Pjevačica Maja Šuput tako je posegnula za bijelom kombinacijom jednodijelnog kupaćeg kostima i kaftana koje je uskladila uz veliki slamnati šešir i predimenzionirane sunčane naočale. Cjelokupnu kombinaciju zaokružila je jednostavnim japankama koje su i ovoga ljeta prvi izbor obuće za plažu. 

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Voditeljica Extra FM-a Ecija Ivušić odabrala je neodoljivo crno kupaće izdanje koje zapravo nije namijenjeno kupanju. Njezin odabir pao je na crnu kombinaciju gaćica visokog struka i boho topa koji je odlična alternativa kaftanima za uživanje na plaži. Top naziva "Carmen" dolazi s potpisom brenda Kiss The Sky i izgleda neodoljivo na voditeljici. 

Možda vas zanima Provjerili smo kakve kupaće nose slavne cure ove sezone Rubrika Stars Stars
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Lana Jurčević nastavila je trend jednobojnih kombinacija za plažu i osvojila nas svojim odabirom nude ružičastog outfita. Lijepa pjevačica odjenula je dvodijelni bikini kojega je kombinirala uz trendi dugi kaftan na vezanje. Svoj outfit upotpunila je cool sunčanim naočalama s cirkonima i žutim japankama. 

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0