Moda
klompe

Klompe se ne daju! Ostaju kao dio toplih, cool outfita i u hladnoj sezoni, otkačenije nego ikad

  • Klompe su već neko vrijeme ponovno u trendu, a sad ih nosimo i u jesenskim i zimskim outfitima
  • Nakon što su Birkenstock Boston klompe osvojile sve trendsterice ranije ove godine, topli modeli klompi s krznom savršeni su za hladnije razdoblje
  • Naravno, uvijek možemo i klasične modele kombinirati s debljim čarapama za udoban, casual look!

Zabavne i upečatljive, klompe su već neko vrijeme ponovno omiljena obuća modnih influencerica i trendseterica, a nakon proljetnih i ljetnih modnih kombinacija, sad nam slijede verzije jesenskih i zimskih outfita s klompama.

klompe | Autor: Instagram @tinvcb Instagram @tinvcb klompe

klompe | Autor: Mou/Revolve/Zalando Mou/Revolve/Zalando Mou, chunky klompe s platformom, (1576,73 kn); Jeffrey Campbell, Ichlieb klompe, (1692,36 kn); Sanita, Hese klompe, (872,00 kn)

Debela drvena peta ili potplat, glatka ili brušena koža te razni ukrasi, poput sjajnih zakovica ili izvezenih detalja, prepoznatljive su odlike ove obuće koju vole nositi i Sarah Jessica Parker, Michelle Williams, Chloë Sevigny i Lena Dunham. 

klompe | Autor: Instagram @ltk.europe Instagram @ltk.europe klompe

klompe | Autor: Zara/Farfetch Zara/Farfetch Zara, kožne klompe s kopčom, (599,90 kn); Zara, kožne klompe s rebrastim potplatima, (799,90 kn); Birkenstock, Boston klompe od brušene kože, (2202,89 kn)

Možda vas zanima Mangove cipelice s kristalima koje idu i na traperice i na haljine su rasprodane, no sad su se vratile na zalihe Rubrika Moda Moda

klompe | Autor: Instagram @swedishhasbeens Instagram @swedishhasbeens

Klompe s drvenom petom pojavile su se još u 13. stoljeću u Japanu, a zatim u 19. stoljeću, kad su ih nosili nizozemski farmeri.  Ponovno su se vratile u modu tijekom 60-ih, kad su dobile boho pečat tog razdoblja, a danas ih nosimo u najrazličitijim kombinacijama, od haljina do trenirke ili traperica, a tijekom hladnijih mjeseci jednostavno ih stiliziramo s čarapama, za topao i udoban look, čime mogu ponekad zamijeniti i naše jesenske i zimske čizme.

Klompe | Autor: Pr Pr S lijeva nadesno: Dansko vodootporne klompe (1067,20 kn); Aerosoles klompe s remenčićem (1067,20 kn); Marge Sherwood klompe s kopčom (3164,80 kn)

klompe | Autor: Instagram @marymargaretboud Instagram @marymargaretboud klompe

Od minimalističkih Birkenstock Boston modela, do gumenih Crocs i kožnih i statement Prada modela, klompe su preplavile kolekcije modnih brendova. Nadamo se da smo donijeli dobar izbor iz trgovina. Možda koga i preobratimo u ljubitelja klompi?

Klompe | Autor: Pr Pr S lijeva nadesno: Madewell klompe-natikače (515,20 kn): Simon Miller klope (4084,80 kn); JW Anderson natikače s lancem (5302,85 kn)

Aldo i Disney kolekcija Možda vas zanima Nova Aldo x Disney kolekcija cipela i torbica kakve bi nosile Pepeljuga, Bella, Ariela... Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@swedishhasbeens

Komentari 0