Moda

Kinesku godinu zeca, brend Loewe proslavio je posebnom kolekcijom torbica

  • Trendy torbice Loewe proslavile su novu kinesku godinu koja je u znaku zeca specijalnom capsule kolekcijom
  • Tri poznata Loewe modela dobile su poseban detalj čvora - čiji krajevi tvore zečje uši 
  • A tu su i slatki privjesci za torbe u obliku čupavog zekinog repa

Svake godine, dok se velik dio svijeta još oporavlja od "najluđe noći u godini" i ostatka blagdana, za Kineze i neke druge azijske narode proslava tek počinje. Kineska Nova godina ne pada uvijek na isti dan te počinje negdje u periodu od posljednjih dana siječnja i prvih dana veljače. Poznata je i kao lunarna nova godina jer počinje na dan prvi dan prvog mladog mjeseca u godini, a slavlje traje 15 dana. Ove godine, kako znamo to se zbilo 22. siječnja kad je počela godina zeca. A jedan od brojnih brendova koji su je odlučili proslaviti, iako s Kinom nema puno veze, je i Loewe, među obožavateljicama mode vrlo popularan brend torbica. 

 | Autor: Loewe Loewe

Bunny torba, klasika Loewe brenda, za ovu kolekciju dobila je poseban štih s detaljem čvora - čiji krajevi tvore zečje uši. Ovaj dodatak ne samo da razlikuje torbu kao dio capsule kolekcije, nego iz Loewea poručuju i da čvor označava ljudsku povezanost i sreću među azijskim kulturama. 

 | Autor: Loewe Loewe

Zavezane obješene zečje uši dobio je i drugi model torbe, Hammock Nugget, u razigranoj paleti boja, a još jedan Loewe klasik koji se pretvorio u zeku je i ručno tkana torba Basket od prirodnih materijala. Tu su još i okrugli privjesci i za torbe od krzna u obliku zekinog repića. Savršen spoj slatkih detalja u kombinaciji s luksuznom modom, ova kolekcija svakako oduševljava.

 | Autor: Loewe Loewe

 

 | Autor: Loewe Loewe

Photo: Loewe

Komentari 0