Moda 07. siječnja 2014.

Kim Kardashian u seksi dnevnom izdanju

@ www.splashnews.com.

Kim Kardashian plijeni pozornost fotografa gdje god se pojavi, a jednako tako je bilo i u ponedjeljak 6. siječnja kada je u Los Angelesu krenula u shopping. Kim je privlačila poglede zbog svoje nove linije, ali i upadljive kombinacije.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Naime, starleta je kombinirala suknju boje pistacija pencil kroja s crop topom koji otkriva trbuh. Duljina suknje do koljena i visoki struk naglasili su bokove, dok je top u bež nijansi naglasio dekolte. Veliki kaput strogih linija izvrsno je zaokružio kombinaciju, jednako kao i salonke od brušene kože u nježno ružičastoj nijansi.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Poznata po svom savršenom make upu i ovoga puta nije razočarala. Jednostavna dnevna kombinacija smeđeg smokey eyesa i umjetnih trepavica nije bila preteška za dan, a definirane obrve i konturirani obrazi zaokružili su look.

Iako Kim puno bolje stoji ovakav pročišćeniji stil od prijašnjeg koji je bio miks svega i svačega, ponekada ipak pretjera s preuskim modelima. Ovoga puta je pogodila i prilagodila styling svojoj građi i oblinama koje je oduvijek s ponosom pokazivala.

Komentari 0