Moda 19. studenoga 2014.

Kim Kardashian se utegnula u lateks

Guliver Image/Getty Images.

Poznata starleta Kim Kardashian prošli tjedan je na internetu diljem svijeta podigla veliku prašinu svojim golišavim fotografijama, a čini se kako nastavlja provocirati. Povodom lansiranja svog novog parfema „Fleur Fatale“, starleta i reality zvijezda se u Melbourneu u Australiji u Spice Marketu u utorak 18. studenog pojavila u uskom lateks kompletu.

Sukladno nazivu novog mirisa, Kim je odabrala fatalnu kombinaciju uskog topa i suknje od lateksa s potpisom dizajnerice Atsuko Kudo koja je poznata po svojim kreacijama od lateksa. Ona je odijevala i Lady Gagu, Ditu von Teese, Miley Cyrus i Beyonce, a sama Kim rado bira njene kreacije.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Haljina je istaknula Kimine obline, a izrez je u prvi plan stavio njen dekolte od kojeg nitko nije skidao pogled. Zvijezda je odustala od modnih dodataka, no težak make up, po kojem je poznata, i dalje je postojan. Nude suknju i top kombinirala je uz Giuseppe Zanotti salonke na visoku petu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Unatoč tomu što je haljina sama po sebi jednostavnog kroja i lišena bilo kakvih detalja, ova kombinacija nam se čini pretjeranom. Kimine obline zbog lateksa još više dolaze do izražaja – rijetko tko je tu večer razmišljao o novom parfemu. No, od Kim nismo navikli ništa manje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U galeriji detaljnije pogledaj kombinaciju Kim Kardashian...

Komentari 0