Moda 21. ožujka 2016.

Kendall otkrila koja od sestara ima najbolju kolekciju cipela

Getty Images.

Kao i sve ostale sestre, Kim, Khloe, Kourtney, Kylie i Kendall međusobno posuđuju odjeću jedna od druge, samo što njihova ima dizajnerske potpise

Ne možemo ni zamisliti koliko svaka sestra iz klana Kardashian-Jenner ima odjeće i modnih dodataka pojedinačno, a posebice sve skupa, ali sigurno bi će se većina složiti da bi ih rado prekopali. Ako ste gledali njihov reality show, onda ste svjedočili godinama razmjene, posuđivanja i krađe odjeće jedna od druge, kao što rade i sve ostale sestre. No jeli to iskustvo baš kao i kod svih drugih obitelji? One imaju toliko odjeće da ni ne mogu primijetiti ako im nešto nedostaje, a većina nje je skuplja no što možete zamisliti.

 

I love coming home to GIVENCHY surprises!!!! Thank you @riccardotisci17 & @lamarquisette I love you!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U nedavnom intervjuu za časopis People Style, Kendall Jenner iznijela je neke sočne detalje, uključujući i to koja od sestara ima najveći izbor pojedinih komada te koja je najgora kada je u pitanju dijeljenje garderobe s drugim sestrama.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

"Khloe ima najbolji izbor cipela i to u mom broju," otkrila je manekenka.

 

Hello lover!! 💋💋

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

"Kourtney ima odličnu statement odjeći, a Kim nevjerojatne unikatne komade koje ne možete pronaći nigdje drugdje." Kendall je također priznala da povremeno posudi nešto i iz kolekcije dijamantnog nakita svoje mame.

 

Vibes.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

"Sve smo jako velikodušne," rekla je. "Ustvari, gotovo sve. Kylie i ja uvijek se svađamo oko odjeće. To je pravi problem. Razlog tomu je što smo odrasle skupa i jednostavno smo se uvijek svađale oko odjeće." priznale je Kendall.

 

hello 1920

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

No Kylie nema baš problema s posuđivanjem tuđe odjeće. Jednom prilikom je "posudila" mamin vintage neonski Body Glove kupaći kostim za put u Mexico, bez njenog znanja.

Izgleda da su i super slavne Kardashianke jako slične svima nama kada su u pitanju pravila i emocije u vezi odjeće - osim što one jedna od druge posuđuju Balmaina, a ne H&M.

Komentari 0