Moda
1/21

Keira Knightley – ljubimica poznatih svjetskih dizajnera

Nježna, decentna, romantična, razigrana, jednostavna i prirodna, britanska glumica Keira Knightley svojim stavom i stilom je osvojila brojna poznata dizajnerska imena.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Glumica nije klasična glumačka zvijezda. Ona ne igra na kartu starog Hollywooda, ne voli glamur, blještavilo, šljokice i teatralne večernje haljine. Ona nije ona zvijezda koja na crvenom tepihu izaziva klasično divljenje fotografa i obožavatelja. No, upravo u tome leži njena tajna.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Ljubiteljica romantičnih i chic haljina

Keira je su kratkom vremenu stekla zavidnu listu dizajnera koji ju obožavaju, a ona je njima itekako vjerna. Glumica ne prati slijepo trendove, kako na crvenom tepihu tako i u privatnom životu. Nakon pokoje godine vrludanja u različitim stilovima, Keira se pronašla u romantičnim, nježnim i chic haljinama koje su u svojoj suštini jednostavne i klasične, no uvijek sadržavaju moderni touch zbog kojih se ističu u masi.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Široj javnosti britanska glumica je postala poznata 2003. godine i to s uspješnim filmskim serijalom Pirati s Kariba. U periodu od tri godine, do 2006. Keira se poigravala s retro haljinama koje često nisu laskale njenom liniji. Naime, glumica je prirodna mršavica, no u početku karijere znala je birati onaj kroj haljine koji joj dodaje pokoji kilogram.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images No, s vremenom je glumica prihvatila svoje tijelo te je često na crvenom tepihu ponosno isticala svoj prirodan manjak oblina. Ono što je Beyonce i Jennifer Lopez ženama s oblinama, to je Keira mršavicama diljem svijeta.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Obožava puderaste nijanse

U najdraže Keirine boje ubrajaju se, naravno, one decentne – puderaste nijanse, siva, crna i nježne i pastelne nijanse pink i zelene boje njen su najčešći odabir. Definitivno najdraži styling je puderasta haljina u razigranom i ženstvenom stilu kombinirana sa crnim detaljima.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Glumica ne igra na kartu seksipila. Nikad ju nećemo vidjeti u kratkim haljinama i suknjama i skinny hlačama. Dio tijela koji otkriva su ramena i ruke, dok noge uvijek ima prekrivene.

 | Autor: Geisler-Fotopress/PIXSELL Geisler-Fotopress/PIXSELL Keira svojim kombinacijama uvijek pogodi – ona nikad ne djeluje over ili underdressed. Poznata je po tome da točno zna odabrati prikladan styling za pojedini event. Za revije bira kraće koktel haljine koje kombinira na nešto opušteniji način nego za druge evente.

 | Autor: Big Pictures/PIXSELL, Guliver Image/Getty Images Big Pictures/PIXSELL, Guliver Image/Getty Images Za važne premijere, poput nedavno predstavljenog filma Ana Karenjina u kojem glumi glavnu ulogu, bira duge i nešto i glamuroznije haljine. Naravno, glamur u Keirinoj interpretaciji je također doziran i umjeren.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Bez obzira na trendove i nove modne sezone, Keira je uvijek vjerna svom stilu. Bira samo one kreacije koje u potpunosti pristaju njenom stilu i prigodi – to je jedan od glavnih razloga zbog čega ju obožavaju modne kuće kao što je Chanel i Valentino. A to je i jedna od vodećih obilježja modne ikone – ona ne slijedi, nego stvara trendove!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U galeriji detaljnije pogledajte kako se razvijao stil glumice Keire Knightley tijekom godina...

Na portalu Zdrava Krava doznajte koja je tajna vitke linije ove poznate glumice!

Photo: Paul Rogers/NI Syndication/PIXSELL

Komentari 0