Moda

Keira Knightley bira mornarsko plavu haljinu

Glumica Keira Knightley pojavila se u srijedu 15. siječnja na premijeri svog posljednjeg filma 'Jack Ryan: Shadow Recruit' u Hollywoodu i ostavila sve prisutne bez daha svojom jednostavnom, ali elegantnom kombinacijom.

 | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Keira je odabrala haljinu koja svojim dizajnom podsjeća na romantične komade dvadesetih godina prošlog stoljeća. Mornarski plava boja dominira kreacijom, a bijeli detalji na ovratniku, rukavima i struku su zahvaljujući mašnama dali notu romantike. Lagani materijal koji je blago plisiran elegantno pada prema krajevima, a Keira je ostavila haljinu u prvom planu ne koristeći nikakve detalje poput nakita. Crne satenske salonke odlično su se uklopile u ovo pomalo vintage izdanje.

 | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Ipak, make up je bio malo dramatičniji. Tamnoplavo metalik sjenilo korišteno je kako bi se postigao smokey eyes, a crna olovka za oči upotpunila je dojam. S obzirom na jako naglašene oči, ostatak lica je vrlo blago našminkan uz malo pudera i nude nijansu ruža na usnama. Prava točka na i čitavom stylingu zasigurno je frizura podignuta u retro punđu i nekoliko pramenova koji su zaokružili lice. Keira je još jednom pokazala kako uz malo truda i dalje osvaja crveni tepih svojim kombinacijama. 

Photo: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Komentari 0