Moda

Katie Holmes u ružičastom kaputu koji ćemo obožavati ovog proljeća

Daleko od holivudskog glamura, glumica i svakodnevnim outfima s njujorških ulica jednostavno osvaja. Odabrali smo slične modele iz naše high street ponude!

Prije svega, moramo istaknuti žaljenje jer glumicu Katie Holmes doista nemamo prilike često vidjeti na crvenom tepihu, kinoplatnima ili ulicama. No, kada se negdje pojavi, svojom jednostavnom elegancijom osvaja sve oko sebe. Neki bi rekli da je to zbog njezina neodoljiva osmijeha, neki će se složiti da ima savršeno aristokratske crte lica, a mi ćemo jednostavno zaključiti da ima fantastičan stil. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Zato nas je njezino izdanje s njujorških ulica opet oduševilo. Puderasto ružičasti kaput je sinonim za brend modne kuće Acne Studios, a na Katie je izgledao doista dobro. Kaput koji se na web shopu My Theresa prodaje po cijeni od 7511 kuna doista "podiže" jednostavni ostatak looka - kombinaciju jednostavnih indigo traperica i Stan Smith tenisica s crvenom trakom.

Možda vas zanima Odvažila se na promjenu: Katie Holmes više ne izgleda ovako! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram @marieclairemag Instagram @marieclairemag Ružičasti kaput je idealan odabir za toplije zimske dane, a rado ćemo ga nositi i u prvim danima proljeća. Evo što smo od sličnih modela pronašli u našoj high street ponudi...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno; ZARA 549 kn; H&M 459 kn; H&M 299 kn; BERSHKA 299 kn

Photo: Instagram @marieclairemag

Komentari 0