Moda

Vojvotkinja od Cambridgea nikad ne griješi u svojim modnim odabirima

Kate Middleton se u nedjelju 11. listopada, sa suprugom princom Williamom, pojavila na eventu kojim je obilježen Svjetski dan duševnog zdravlja. Tom je prigodom obukla elegantnu monokromatsku haljinicu.

Riječ je o haljini kratkih rukava koja je sezala do koljena te je bila istaknuta u struku. Look je Kate zaokružila crnim salonkama i malom crnom torbicom. Vojvotkinja inače obožava ovu haljinu brenda Tory Burch, čiji je model Paulina, nosila već nekoliko puta. Suvišno je reći da je haljina jedan od najprodavanijih komada ovog brenda, budući da se sve što Kate obuče rasproda u trenu. Također je bitno napomenuti da Kate ne pati od toga da se mora pojaviti samo jednom u nekom odjevnom komadu. Dapače,ona će rado obući istu haljinu nekoliko puta. 

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Što se tiče frizure i make upa, Kate se tu, kao i u odabiru svojih odjevnim kombinacija uvijek drži jednostavnosti. Tako je bilo i ovaj put, kada je odabrala lagano istaknute oči pomoću maskare i sjenila te ruž u boji mesa. Kosu je pustila da pada niz leđa, no ista je bila pomno tretirana te profesionalno isfenirana.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Kate svojim modnim izborima nikada ne razočara pa tako nije razočarala ni u ovom slučaju. Jednostavnost je tajna njenog sofisticiranog izgleda. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0