Moda 20. siječnja 2015.

Kate Middleton je trudnica besprijekornog stila

@ www.splashnews.com.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton se nakon duljeg izbivanja ponovno pojavila u javnosti. U ponedjeljak 19. siječnja prisustvovala je otvorenju Kensington zabavnog centra u Londonu, a sve okupljene je ponovno oduševila svojim jednostavnim, ali vrlo elegantnim stylingom.

Kate je pronašla idealnu sredinu između koketiranja s klasikom i modernim komadima te je stil u potpunosti prilagodila svojoj ulozi koja u javnosti ipak ima određenu težinu.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Tako je za opušteni događaj odabrala elegantan kaput od kašmira u nježno plavoj boji. Obzirom da je Vojvotkinja u drugom stanju, kaputić je na decentan način naglasio trbuščić. Sedefasti gumbi dodatno su u prvom planu ostavili kaput, a Kate je od detalja odabrala tamnoplave salonke na špic od brušene kože i jednostavnu crnu pismo torbicu.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Kosu je raspustila u opuštenu i jednostavnu frizuru, a ni ovoga puta se nije odrekla svojeg zaštitnog znaka – crne olovke za oči. Blagi smokey eyes te nježno ružičasto rumenilo na obrazima bili su točka na i čitave kombinacije, a Kate je ponovno pokazala kako je prava princeza stila.

Više o trudnoći saznaj na portalu Klokanica.

Komentari 0