Moda

Kate Middleton – elegantna trudnica u sivom

Kate Middleton možda nije zvijezda u pravom smislu riječi, no svako njeno pojavljivanje u javnosti izaziva veliku pozornost. Posebno kad je u pitanju prvo nakon objavljivanja druge trudnoće. Naime, vojvotkinja od Cambridgea, pojavila se u utorak 21. listopada sa svojim mužem, princem Williamom, na službenom prijamu singapurskog predsjednika u Londonu.

Službene državne prigode zahtijevaju poseban dress code koji onemogućava poigravanje sa stylingom. No, unatoč tome, Kate uspijeva djelovati razigrano, ženstveno i elegantno.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Odabrala je kaput dugih rukava s potpisom modne kuće Alexander McQueen, koji je rezan u struku te pada u A kroj poput lepršave suknje. Kaput posebno plijeni pozornost blago naglašenim ramenima. Kate ga je kombinirala uz klasične crne salonke i malu crnu clutch torbicu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U duhu engleske tradicije, Kate je nosila sivi upečatljivi šešir s potpisom Jane Taylor, a kosu je skupila u jednostavan konjski rep. Gumicu s kojom je rep povezan, Kate je skrila uz pomoć jednog pramena kose koji je omotan oko repa. 

Više o tome kako je Kate vratila dobru liniju nakon prvog poroda saznajte na portalu klokanica.hr

U galeriji detaljnije pogledajte styling Kate Middleton...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0