Moda

Kaputi i jakne ključni su za dobre jesenske outfite, a s.Oliver u ponudi ima najbolje modele

  • Svoju smo garderobu već dobrano počeli puniti komadima koji će nas grijati u nadolazećim hladnim danima
  • Tu se obavezno moraju naći i topli kaputi te prošivene jakne koje možemo nositi u baš svakoj prilici 
  • Odličan izbor upravo ovih ključnih komada, koji, ne samo što su stylish već su i kvalitetni, u svojoj ponudi ima nezaobilazni s.Oliver

Jesensko doba donosi svježinu i potrebu za toplom odjećom koja će nas grijati, a ujedno i upotpuniti naš stil. Prošivene duge jakne, bunde i kaputi savršen su izbor za sve koji cijene udobnost i eleganciju. Ovi modni komadi s potpisom s.Oliver brenda odlikuju se vrhunskim materijalima i preciznom izradom kako bi osigurali da izgledate sjajno i osjećate se ugodno.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver

Prošivena duga jakna 

Prošivena duga jakna u klasičnoj crnoj boji s elegantnim dijamantnim uzorkom više je od običnog odjevnog predmeta, ona je izjava samopouzdanja. Pogodna je kako za svakodnevne, tako i za svečanije prilike. Dužinom i krojem ističe figuru, a remen dodatno prilagođava i naglašava vašu liniju. Osjećaj sigurnosti i topline koju nudi pratit će vas na svakom koraku, bez obzira na vremenske prilike.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, prošivena jakna (229 eura)

Kaput u boji fuksije 

Još jedan izuzetan komad je kaput duboke boje fuksije koji unosi svježinu i živost u hladne dane. Svojom bojom budi osjećaj sreće i optimizma koji nam je potreban u sivim jesenskim danima. Kaput je idealan za uljepšati svaki look, a savršeno ide kako uz traperice tako i uz elegantne hlače ili suknje. Toplina koju nudi i mekoća materijala održavat će vas toplim i ugodnim tijekom cijelog dana.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, kaput u boji fuksije (199,99 eura)

Karirani kaput 

Karirani kaput opuštenog, finog kroja je postao klasični odjevni predmet koji je našao svoje mjesto u garderobi trendsetterica. Ovaj kaput mješavina je materijala od kojih se ističu viskoza i vuna, a pogodan je za sve poslovne, svečane i svakodnevne prilike, vjerojatno je zato tako i omiljen.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, karirani kaput (229 eura)

Za koji god kaput se odlučili, sigurno nećete pogriješiti, a sve ih, osim na s.Oliver web shopu, možete pronaći i u svim s.Oliver trgovinama

Photo: s.Oliver

Komentari 0