Moda

Kaput od umjetnog krzna nosi mnogo žena, ali jedna prolaznica ima najzanimljiviji

  • Krzneni kaputi zavladali su gradskim ulicama - mnoge prolaznice ih nose
  • Postoje u najrazličitijim varijantama, od teddy kaputa čije krzno podsjeća na ono plišanog mede do kaputa duge i čupave dlake
  • No, ovakav kakav nosi ova prolaznica joj nismo vidjeli - i baš je super

Da su krzneni kaput ultra hit i ove godine znaju već i vrapci na grani. Postoje u mnogo variatni, neki tako uvjerljivo oponašaju životnjsku dlaku da se čovojek zapita je li tiječ o pravom krznjaku ili imitaciji, nose se i oni sa životinjskim uzorkom, najčešće leoparda. Također, mnoge "bunde nove generacije" su otišle korak dalje, ni ne pokušavajući imitirati prirodu te su narančaste, crvene, zelene, roze, plave.... Nose se i kraće bunde do ispod bokova, kaputi midi dužeine, pa i krznene jaknice do struka. Ne treba zaboraviti ni teddy kapute koje je 2013. lansirala Max Mara, a popularnost im ne opada.

Možda vas zanima 12 najljepših krznenih kaputa i jakni sa Zarinog sezonskog sniženja Rubrika Moda Moda

Ukratko, prošećemo li gradom, krzneni kaput (ima i onih od pravog krzna, ali ti su, srećom, u manjini) vidjet ćemo na mnogim ženama. Stilova je mnogo kao što i vidiš na našim slikama...

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Mogli smo tako staviti još mnogo slika, dame su doista prigrlile ovaj modni trend, ali unatoč mnogim zanimljivim varijantama, nama je za oko zapeo kaput baš ove prolaznice jer se zbog neobične kombinacije boja, prirodno smeđe i žarke narančaste kojima su obrubljeni rukavi, džepovi, reveri izdvojio se iz mase. Kako ti se sviđa?

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nama je super. Kombinirala ga je uz visoke crne militari čizme, jednostavne svijetloplave traperice te veliku crnu torbu imitacije krokodilske kože. Ipak, kaput je tako upečatljiv da dominira stajlingom. Riječ je o kaputu danskog branda Stand Studio i pronašli smo ga na nekoliko prodajnih web stranica (Farfetch, Lyst, Browns Fashion) - nažalost trenutačno ga nema na zalihama... Cijena je bila oko 150 eura.

 

 | Autor:

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0