Moda

Kao iz bajki: Najljepše vjenčanice s Haute Couture Tjedna mode

Iako si ih većina nas ni u ludio ne bi moglo priuštiti, nitko nam ne brani da malo maštamo...

I dok tek odabrane grupica ljudi može iskoristiti Haute Couture Tjedan mode kao priliku za shopping, mi ostali možemo samo maštati o raskošnim izdanjima visoke mode. a kao i uvijek, naviše pažnje privukle su bajkovite vjenčanice u kojima bi se svaka buduća mladenka lako mogla zamisliti. I dok si ih većina ni u najluđim snovima ne bi mogla priuštiti, ova kreativna dizajnerska ostvarenja mogu vam poslužiti kao inspiracija za vlastitu vjenčanicu, a i sam pogled na njih mnogim će ženama donijeti zadovoljstvo. Lily Rose Depp prošetala je ružičastu vjenčanicu s volanima modne kuće Chanel, a nova kreativna direktorica Diora, Maria Grazia Chiuri, oduševila je haljinom od tila, ukrašenom cvijećem, pred kojom bi svakoj mladenki zaklecala koljena. Pogledajte tko nas je još očarao vjenčanicama iz bajke na Haute Couture Tjednu mode u Parizu:

Elie Saab

 | Autor: Getty Images Getty Images Prozirna zlatna haljina s prekrasnim detaljima, stvorena je za boho mladenke.

Dior

 | Autor: Getty Images Getty Images

 Haljina od tila u boji šampanjca s izvezenim cvijećem jedna je od najromantičnijih vjenčanica s ovog Tjedna mode.

Ralph and Russo

 | Autor: Getty Images Getty Images

Laskave siluete, ukrašena perjem i čipkom, ova vjenčanica daje novo lice klasici.

Giambattista Valli

 | Autor: Getty Images Getty Images

Dizajnerska kuća uvijek nas iznova oduševi raskošnim kreacijama od tila, a žuta boja nikad nije izgledala privlačnije na vjenčanici.

Chanel

 | Autor: Getty Images Getty Images Niježno ružičasta u kombinaciji s raskošnim volanima daje haljinu iz snova svake mladenke.

Photo: Getty Images

Komentari 0