Moda
1/12

Kakve haljine biraju hrvatske glumice?

U nedjelju 24. studenog u Zagrebu u Hrvatskom narodnom kazalištu održana je dodjela Nagrada hrvatskog glumišta za umjetnička ostvarenja premijerno izvedena u kazališnoj sezoni 2012./2013.Taj događaj privukao je veliki broj poznatih hrvatskih glumica koje su u većini slučaja igrale na sigurnu stilsku notu u maloj crnoj haljini.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell Glumica Mirna Medaković blistala je u dugoj crnoj haljini mladog dizajnera Aleksandra Žarevca. S prednje strane haljina je jednostavna i decentna, no sa stražnje otkriva zanimljive detalje i stavlja naglasak na leđa. Mirna je odabrala malu crnu torbicu, a make upom i razigranim naušnicama je odlično osvježila cjelokupni look. Ana Begić se također odlučila za crnu haljinu. Otkako je smršavjela, Ana rado pokazuje svoje atribute. Ovaj put je odabrala frak haljinu šireg kroja, a remenom je naglasila struk, a s time i i svoju liniju. Decentni dodaci i make up zaokružili su styling. Jedina primjerka ide odabranim sandalama koje su vizualno skratile glumicu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell Jelena Perčin također je odabrala hrvatski dizajn i to haljinu modnog dvojca eNVy room. Njena mala crna haljina pozornost plijeni srcolikim izrezom koji je odlično istaknuo dekolte lijepe glumice. Podignuta kosa bila je pun pogodak, što se, nažalost ne može reći za odabir mrežastih čarapa boje kože. Sanja Marin nosila je usku crnu haljinu dugih rukava i ravnog izreza preko ramena. Podignuta kosa naglasila je gornji dio haljine, kao i viseće naušnice.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell Natalija Đorđević također bira haljinu s dugim prozirnim rukavima i dužinom do koljena. Decentnom i zatvorenom stylingu nedostaje stilske razigranosti. Također zamjerka ide spajanju više različitih nijansi crne boje. Kristina Krepela odlučila se girly malu crnu haljinu stavljajući naglasak na struku. Pohvala ide maloj večernjoj torbici koja odskače od ostatka styling. Malo jači i življi make up svakako bi bolje pristajao.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell No, nisu sve glumice odabrale male/velike crna haljine. Doris Pinčić odabrala je plavu haljinu koja joj odlično pristaje. Glumica je podigla kosu i gornji dio ukrasila statement ogrlicom. Iva Mihalić pozornost je plijenila u retro sivoj haljini hrvatskog dizajnera Ivice Skoke.

 | Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL Nina Djurdjevic/PIXSELL Tri glumice, tri različite haljine i jedan modni brend – eNVy room. Muze poznatog modnog dvojca za ovu prigodu su odabrale njihove prepoznatljive modele haljina. Judita Franković je ostala vjerna svom stilu te je na neobičan način kombinirala crnu i crvenu boju.  Ona vješto kombinirala na prvu nespojive elemente, no njen stava pruža poveznicu zbog čega uvijek djeluje zanimljivo, razigrano i upečatljivo. Vanda Winder odabrala je haljinu ukrašenu peplumom i čipkom, dok je njena kolegica Nataša Janjić Lokas odabrala dugu zelenu čipkastu haljinu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell No, nisu sve uzvanice nosile večernje haljine. Sandra Lončarić pozornost je plijenila u bež kombinaciji u kojoj dominiraju hlače visokog struka i širokih nogavica koje su ukrašene tregerima, a glamur ovom styling je pružio šljokičasti top. Petra Kurtela je svakako plijenila pozornost svojim odabirom stylinga. Upečatljiv kombinezon neobičnom i veoma efektnom uzorka odlično pristaje mladoj glumici, a crno-zlatne salonke šlag su na kraju ovog stylinga.

U galeriji detaljnije pogledajte kombinacije s dodjele nagrada...

Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Komentari 0