Moda

Kako su me moje miss7 cure ulovile nespremnu?

Kad sam tog uobičajnog radnog dana dobila neobičnu poruku od mojih cura da hitno dođem ispred Arena Centra ništa mi nije bilo jasno. Što mi je drugo preostajalo nego da krenem prema njima. Je li nešto pošlo po krivu na dogovorenom snimanju ili?

Volim rođendane otkako znam za sebe. Ići na rođendane, planirati rođendane, čestitati rođendane.. I dok mi najbolja frendica često zna reći kako ne shvaća famu oko tih istih rođendana, ja ju uvijek gledam u čudu. Nije stvar u fami, stvar je činjenici da je to nečiji dan, dan kad se svi osjećamo nekako posebno - usprkos mogućim nuspojavama - depresije zbog broja svjećica koje gasimo na torti. No pustimo sad brojke i matematiku. Dakle, te iste rođendane povezujem i s iznenađenjima. Što mogu kad ih s vremena na vrijeme volim okusiti i svakog od njih sjećam se toliko živo. Jer to je gesta kojom ti netko pokazuje da se potrudio razveseliti te, a znamo svi da je često sitnica dovoljna da ti uljepša dan. Upravo zato nekako i sama pomisao na iznenađenje stvara mi one leptiriće u trbuhu. Ne znam za vas, ali ja ih obožavam (i leptiriće i iznenađenja). I tako samo nekoliko dana prije mog rođendana kojeg sam javno priznala prvog dana našeg portala miss7 (neću se naljutiti ako mi 7.7. ne poželite sve najbolje), u moj radni dan upleli su se spomenuti leptirići.

Bila je sredina jednog uobičajenog radnog dana kada su mi moje missice (koje su taj dan bile na snimanju van ureda) poslale poruku da se hitno nađemo ispred Arena Centra. Prvo sam pomislila da sam zaboravila na dogovor, a kad sam shvatila da u kalendaru nemam ništa zapisano ništa mi nije bilo jasno. Pošto su cure bile podosta mistične i uporne nije mi preostajalo ništa drugo ne krenuti prema njima. I imala sam što i vidjeti - njih četiri, preslatke i nasmiješene ushićeno mi govore da brzo pogledam na zaslon mobitela. Pojavljuje mi se fotografija s nekakvim uputama po Arena Centru. Hm, što sad?

 | Autor: arhiva arhiva Na njihovim licima i dalje samo tajnoviti smiješak koji mi daje naslutiti da izbora nemam. Krenula sam pratiti upute koje su me vodile pa hodnicima Arena Centra (srećom pa ih dobro poznajem). Prva etapa, druga, treća i puf - ispred mene komad papira i na njemu poklon bon od 500 kuna. Kad sam se okrenula i ugledala svoje curke bilo mi je sve jasno - pripremile su mi iznenađenje za rođendan. Obostrano oduševljenje dostojno smo proslavile, a poklon bon, pogađaš, bio je iskorišten rekordnom brzinom.

 | Autor: arhiva arhiva Priznajem, već sam nekoliko ljetnih komada 'ulovila' u Arena Centru pa je ovo bila izvrsna prigoda da svoju garderobu popunim zimskim komadom - ako se mene pita uvijek dobra investicija na sezonskim sniženjima. Taj isti kaput kojeg jedva čekam odjenuti uvijek će me podsjećati na missice, a njihovu gestu uvijek ću prepričavati s pravim rođendanskim osmijehom na licu - iznenađenje pohranjeno u ladicu koju često otvaram i čvrsto čuvam. Ako si i ti među nama koji volimo iznenađenja i ako uz to voliš Shopping (zabavan Shopping) pripremili smo ti pravu ljetnu poslasticu - nagradni natječaj 'Lov na krpice'.

Zato ćete od 3. do 14. srpnja svaki ponedjeljak, srijedu i petak na miss7 Facebook profilu u 17 sati čekati fotografija s uputama za 'Lov na krpice' koje te mogu dovesti do poklon bona u vrijednosti od 500 kuna. On će te čekati negdje u Arena Centru, a na tebi je da slijediš upute i pronađeš ga. Osim što ćeš se ludo zabaviti i svoju garderobu možeš osvježiti dobrim ulovom. Jesi spremna?

Photo: miss7

Komentari 0