Moda

Kako sami možete napraviti baršunastu haljinu iz snova?

Nisu vam potrebne osobite krojačke sposobnosti, tek malo volje i vremena, a rezultat će biti očaravajuć...

Valjda je već svima jasno da su blagdani opasno pokucali na vrata. Drugim riječima, krajnje je vrijeme da isplanirate neodoljive modne kombinacije u kojima ćete zablistati na svim tulumima koji se nalaze ispred vas.

Naravno, ako ste posljednjih mjeseci bar malo pratili što se događa u svijetu mode, shvatili ste da su baršunasti komadi pravi "must have". Zato je logično da će bar jedan look biti temeljen na ovom očaravajućem materijalu kojem nisu odoljele ni najveće zvijezde današnjice.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images No, ako se u vašem budžetu ne nalazi previše prostora za modno "čašćenje" ili ako je ove godine i samog Djeda Božićnjaka stigla recesija, vrijeme je da se okušate u DIY projektima. Točnije, da svoju haljinu iz snova napravite potpuno same!

Ne, ne... Nemojte odmah mišem tražiti X u desnom uglu ekrana jer, što god vi mislili, ovo nije pretežak zadatak za vas.

Još uvijek niste potpuno uvjereni?

Pa, zahvaljujući plišu koji izgleda luksuzno i skupo sve oči će biti usmjerene samo prema vama. Želite li sada napokon otkriti što vam je potrebno za ovaj zabavni i kreativni modni zadatak?

Sva uputstva vas čekaju u videu:

O omiljenom materijalu sezone ima se još puno toga reći pa smo vam u novom Budi.IN Chicu otkrili i zašto još dugo neće sići s modnog trona, a kako vam uz novu haljinu treba i odgovarajući nakit uz časopis vam darujemo i srebrni Argentum privjesak u obliku srca.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0