Moda 16. travnja 2016.

Kako pronaći savršeno odijelo za svaku prigodu

heraldi.
1/9

Vremena se mijenjaju, pa tako i dress codeovi - otkrijte najnovije trendove u odijelima i pronađite ono pravo

Formalni dress code više ne podrazumijeva isključivo crno odijelo, bijelu košulju i kravatu, već otvara mogućnost povezivanja elegantnih i dojmljivih kombinacija boja, materijala, stilova i uzoraka. Poigravanje kontrastnim nijansama, spajanje casual printeva i klasičnih krojeva, prepoznatljivi detalji na podstavama odijela i jarke neonske boje, neki su od najzanimljivih trendova.

 | Autor: heraldi heraldi

Iako službene prigode više ne zahtijevaju „strogi“ dress code, upravo su „made to fit“ odijela i neočekivani motivi na košuljama savršena osnova za stilsku igru kontrastnih detalja. Muški modni brendovi Church's, Canali, Joop!, Strellson i Paul Smith sinonimi su za vrhunsku kvalitetu, a uz stručnu uslugu prodajnog osoblja, personalizacije stylinga, u Heraldi for men storeovima možete koristiti i uslugu krojača. Nakon odabira prikladnog kroja i boje odijela, slijedi ključni korak u pronalaženju savršenog stylinga – odabir pravih detalja.

 | Autor: heraldi heraldi

Stilski savjeti i trikovi:
- Klasično tamnoplavo odijelo decentnog kariranog uzorka dodatkom bijele košulje okruglog ovratnika, u kombinaciji s tankom kravatom, transformira se iz sigurne klasike u street style outfit kakav se viđa na ulicama svjetskih metropola.
- Crno odijelo sa šarenom prugastom podstavom, uz dodatak kožnatih tenisica u neonski žutoj boji, postaje nezaboravan stilski pogodak i dokaz da formalne prigode, poput maturalne večeri, nisu rezervirane samo za monokromatsku klasiku.
- Kombinaciju sivih hlača i sivog sakoa podići će obična bijela polo majica kao sportski kontrast poslovnom looku.
- Svijetloplava košulja sitnog uzorka s motivom trešnjica savršeno će se uklopiti u styling s tamnoplavim odijelom i neonski crvenim tenisicama. Za maksimalno urbani dojam izostavite kravatu.

Komentari 0