Moda

Kako nositi statement kaputić?

Solange Knowles uočena je u subotu 7. ožujka na reviji Vivienne Westwood tijekom Paris Fashion Weeka u zanimljivom kaputiću modne kuće Harbison.

Beyonceina sestra obožava jake boje pa ne čudi da je za ovu prigodu izabrala upravo Harbison koji je poznat po upečatljivim bojama u svojim kolekcijama. Kaputić koji je Solange nosila je ujedno i komad iz najnovije kolekcije ove eklektične modne kuće.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Sasvim je nebitno što je pjevačica nosila ispod budući da je sam kaputić bio dovoljan da ostavi bez daha. Ono što je također bitno istaknuti jest da ovakvo što ne može nositi svatko. Žena koja nosi ekscentrične komade mora posjedovati snažnu karizmu i besprijekoran osjećaj za modu te itekako mora biti hrabra u svojim modnim odabirima. Solange je baš sve navedeno. To je dokazala i prije, svojim mnogobrojnim statement odjevnim komadima.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

U svoje tri boje, tamno plavoj, baby plavoj i crvenoj, ovaj ravno rezani, ali opet asimetrični kaputić bio je smjel izbor i zbog njegovih neobično dugih rukava, ali na Solange to nije izgledalo nezgrapno, nego vrlo šarmantno. Ono što je svakako oduševilo je i izbor Nicholas Kirkwood x Roksanda cipela iz njihove najnovije kolekcije, također u tri jarke boje te clutch torbica Anye Hindmarch s jarkim plavim detaljem na crnoj podlozi. Torbica i cipele dali su divan zaključak ovoj briljantnoj kombinaciji.  

Photo: @splashnews.com

Komentari 0