Moda
hoodica

Kako nositi hoodicu u kombinaciji dovoljno elegantnoj i za ured - donosimo pet primjera

  • Iako tipično casual i sportski komad, hoodice ipak možemo uklopiti i u modne kombinacije s nešto elegantnijim komadima te dobiti jako zanimljiv spoj
  • U Miu Miu kolekciji za jesen/zimu 2023. predstavljene su verzije hoodica koje su ipak nešto više od običnog sportskog odjevnog komada, a lookovi s piste inspirirali su i brojne modne influencerice
  • No, hoodicu u outfit možemo uklopiti i na mnogo drugih načina, a danas smo izdvojile njih pet!

Hoodica je tipično sportski odjevni predmet koji nosimo u svakodnevnim, casual kombinacijama, uz tajice, donji dio trenirke, a posljednjih godina i, redovito, uz traperice.

Ipak i ovaj je komad u verziji poznatih modnih kuća doživio preobražaj te je uklopljen u kombinacije u kojima ga inače ne bismo očekivale, poput lookova s modne revije brenda Miu Miu za jesen/zimu 2023., gdje su modeli nosili hoodicu poput haljina ili kombinirane uz sakoe naglašenih ramena, najlonke i kratke šljokičaste hlačice. Modne trendseterice rado su prihvatile ovu verziju nošenja hoodice te ju sve više uklapaju u nesportske stylinge.

Miu Miu jesen/zima 2023 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia. Miu Miu jesen/zima 2023.

Eva Longoria Možda vas zanima Satenske košulje u ove 3 boje (a to nije crna) uvijek izgledaju vrhunski elegantno Rubrika Moda Moda

Kad je riječ o modelu hoodice koji ćemo nositi u svojim outfitima, možemo birati između oversize ili cropped modela, raznih boja, te klasičnu bez ili pak verziju s patentnim zatvaračem, koja će omogućiti i otkrivanje slojeva ispod hoodice!

Donosimo raznovrsne kombinacije u koje možemo uklopiti hoodice te odlične modele iz trgovina!

Hoodica prebačena preko balonera

hoodica | Autor: Instagram @georgwhite Instagram @georgwhite Foto: Instagram @georgwhite

Najjednostavniji način na koji možemo hoodicu uklopiti u bilo koji outfit je prebacivanjem preko ramena, čime ćemo dobiti casual chic kombinaciju.

hoodica | Autor: H&M H&M Foto: H&M, hoodie (20,99 eura)

Hoodica uz elegantan kaput

hoodica | Autor: Instagram @sarahhashcroft Instagram @sarahhashcroft Foto: Instagram @sarahhashcroft

Modne suprotnosti često su zapravo dobar spoj pa tako i klasičan elegantan kaput u neutralnom outfitu s gornjim i donjim dijelom trenirke!

hoodica | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cropped hoodica s patentnim zatvaračem (15,99 eura)

Hoodica s patentnim zatvaračem uz midi suknju i čizme

hoodica | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Sportska oversize hoodica s patentnim zatvaračem spojena s midi suknjom i čizama dobiva status casual jakne koja je savršena doza opuštenosti uklopljena s elegantnim komadima.

hoodica | Autor: c&a c&a Foto: C&A, hoodica s patentnim zatvaračem (25,99 eura)

Hoodica u monokromatskoj kombinaciji

hoodica | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev Foto: Instagram @emilisindlev

Monokromatski outfiti mogu biti itekako zabavni ako se poigramo siluetama, teksturama i bojama te odaberemo one upečatljivije!

hoodica | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Patrizia Pepe hoodica (187,01 eura)

Hoodica uz štikle i traperice širokih nogavica

Tamne traperice širokih nogavica i cipele s visokom potpeticom savršen su elegantan spoj u koji će se odlično uklopiti hoodica u jarkoj boji!

hoodica | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Moschino cropped pamučna hoodica (200,00 eura)

Foto: Profimedia Možda vas zanima Klasični modni komad koji zbog dokumentarca o Beckhamu nestaje s polica trgovina Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @sarahhashcroft

Komentari 0