Moda

Kako nositi crnu boju tijekom ljeta?

Elegantna, decentna, odvažna i uvijek moderna. Sve je to crna boja. Ipak, često je potpuno neopravdano zapostavljamo tijekom ljetnih mjeseci...

Crna boja je apsolutna kraljica stila, modni klasik i više od obične boje. No, već i sama pomisao na nošenje crne boje tijekom ljeta mogla bi vas natjerati da se opasno preznojite.

Tamne nijanse privlače toplinu pa ih mnoge žene uporno izbjegavaju tijekom vrućih dana. Ipak, ako ste i vi jedna od onih dama koje ne mogu bez crne, čemu svjedoči i gotovo gotički sadržaj vašeg ormara, imamo prijedloge kako da svoju omiljenu boju nosite i tijekom najtoplijih mjeseci.

U osnovi, tajna je u odabiru pravih materijala. Zato, zaboravite na one super seksi kožne hlače i radije odaberite prozračne materijale poput pamuka ili lana. Slobodno ih kombinirajte s crnim štiklama, ali ne zaboravite pokazati ramena ili pak noge. Tijelo će vam biti zahvalno zbog rashlađivanja, a vi ćete izgledati senzualno.

 | Autor: arhiva arhiva

Za ljetne izlaske odaberite crni top i crnu, lepršavu suknju do koljena koji će fenomenalno izgledati ako ih kombinirate uz upečatljive sandale na petu. Ako pak odaberete jednostavnu crnu haljinu, monotoniju razbijte modnim dodacima u jarkim bojama.

 | Autor: Splash Splash

Za dnevne varijante odličan je izbor crna oversize majica uz uvijek popularnu kratku suknju, dok ćete u poslovnim varijantama odlično izgledati ako se odlučite za crne hlače visokog struka i elegantnu košulu u pastelnim nijansama.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0