Moda

Kako Lejla Filipović nosi ljubičastu suknju?

Premijera predstave predstave 'Herems Živio Harms! Čuda postoje' okupila je u petak 7. ožujka brojna poznata lica, a među njima se najviše isticala bivša misica Lejla Filipović u svom elegantnom izdanju.

Tako je Lejla za ovu prigodu odabrala jednostavnu crnu majicu s trendi naglašenim ramenima koju je kombinirala uz satensku suknju visokog struka u ljubičastoj boji koja je stylingu dala idealnu dozu kolorita s obzirom na ostatak u crnoj boji. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Suknja je također na izvrstan način naglasila odličnu liniju, a jednostavne crne peep-toe salonke i grilonke zaokružile su styling. Još jedan trendi dodatak je i statement ogrlica, a Lejla je svoju crvenu kosu podignula u zalizanu frizuru s istaknutim profilom. Make up je decentan i u zemljanim tonovima te se bazira na isticanju očiju pomoću crne olovke i nekoliko slojeva maskare.

Ženstvena elegancija je stil koja Lejla već godinama njeguje, a ovoga puta je pokazala kako na neopterećen način jednostavno usklađuje trendove ostajući vjerna svom stilskom izričaju.

U galeriji pogledajte i ostale uzvanike...

Photo: Luka Stanzl/Pixsell

Komentari 0