Moda
1/12

Kako kombinirati pulover s motivom lisice?

Odjevni komadi sa životinjskim uzorkom preplavili su brojne trgovine. Majice, torbe, kape i haljine krase razni motivi iz životinjskog svijeta, a najpopularnije su mačke, lavovi, i od nedavno i lisice.

Najčešći odjevni komad u ovom razdoblju je topli oversized pulover. Dok je prethodnih sezona još bio monoton, ove zime ga krase veliki motivi životinja. Jedan od najpopularnijih i najsimpatičnijih je onaj s lisicom. Na prvu čini se kako takav pulover možemo nositi samo tijekom dana, no uz pomno odabrane dodatke dnevni se pretvara u večernji, a slatki komad u drski rokerski.

 | Autor: Goran Jakuš, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Goran Jakuš, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Opasno dobra lisica

Motivi životinja u većini slučajeva su slatki i pomalo girly, no vi ih ne morate na taj način kombinirati. Oversized pulover kombinirajte uz rokerske skinny traperice i grube bajkerske čizme. Veća torba crne boje omogućava da uza sebe nosite sve potrebne dnevne stvari. Crne rukavice i slatka kapica u bojama pulovera odlično upotpunjuju ovaj styling. Preko odaberite najdražu zimsku jaknu i spremni ste za zimski dan.

 | Autor: Goran Jakuš, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Goran Jakuš, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Razigrana večernja lisica

Slatki pulover možete podjednako dobro nositi i tijekom večeri. Odlično pristaje uz suknju visokog struka i lepršavog A kroja. Pulover će prekriti dio suknje i ona će provirivati ispod. Deblje čarape nosite uz seksi crne gležnjače. Styling upotpunite uz crni šešri i rukavice, a slatka i razigrana crvena torbica u obliku srca daje dašak glamura. Najdraži kaput grijat će vas tijekom cijele zime.

U galeriji detaljnije pogledajte predstavljene komade...

Photo: Goran Jakuš/PIXSELL, PR

Komentari 0