Moda
1/11

Kako kombinirati midi suknju?

Prikladno s nižim temperaturama dužina suknji postaje duža, a upravo midi suknje su jedan od vodećih jesenskih trendova. Njihova dužina nas vraća u neka stara modna vremena, a retro modeli pristaju podjednako dobro u casual, ali i večernjih varijantama.

Midi suknja je neko vrijeme bila na dnu našeg odmara, no povratkom retro stila na velika zvona, vratio se i ovaj ženstveni kroj. On ne pokazuje mnogo toga i igra na skrivene ženske čari, senzualnost koja je vidljiva kroz detalje i kretnje. Ona naglašava žensku liniju decentno i nježno putem uskog struka.

Midi suknja uz tenisice

Na prvu nam njena dužina možda djeluje strogo i neprikladno za casual sportske kombinacije. No, uz prikladne detalje, ovaj komad se jednostavno i efektno nosi i tijekom dana uz najdraži par platnenih tenisica. Tamnoplava boja odlično pristaje uz sve nijanse žute, a traper jakna ublažava strogoću suknje. Trendi detalj je ogrlica s porukom i karirani ruksak.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR Midi suknja uz klasične salonke

Ovaj komad je stvoren za klasične modne dodatke, poput crnih salonki koje idu u blagi špic. Na taj način se naglašava njena strogoća i retro dojam, a ženstvenost je povećana. No, kako dojam ne bi bio preretro, a vi se u njemu osjećali ipak seksipilno i trendi, kombinirajte je uz neočekivani komad, a to je kratki top.

Na taj način ćete otkriti dio trbuha, ali samo onaj gornji, zbog čega nećete djelovati vulgarno niti kao da ste ispali iz spota s kraja 90-tih. Decentno otkrivanje trbuha ponovno se našao na modnim pistama, a pristaje ženama koje vole biti zavodljive, ali uvijek s dozom razigranosti. Boju u outfit unesite uz pomoć torbice. Mi smo odabrali šarenu i upadljivu torbicu s motivom sove, a krila smo ovom styling dali uz pomoć statement prstena.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR U galeriji detaljnije pogledajte komade predstavljene u ova dva stylinga...

Photo: Danijel Berković/PIXSELL, PR

Komentari 0