Moda 02. kolovoza 2013.

Kako kombinirati maksi haljinu?

Danijel Berković/PIXSELL, PR.
1/8

Duga haljina, poznatija kao maksi, čest je odabir za ljetni styling. Ona spaja prednosti svoje kraće sestre, a to je lepršavost, praktičnost i udobnost, a ipak dovoljno prekriva što često zna biti od presudne važnosti, posebno na poslu, tijekom turističkog razgledavanja i dužoj izloženosti suncu.

Zbog toga ne čudi što veliki broj žena tijekom ljeta ne izlazi iz ovog odjevnog komada. Maksi haljine su najčešće šarene i pozornost plijene upečatljivim uzorkom. Zbog toga je ona zvijezda stylinga i ne bi trebala imati pretjerane stilske konkurencije. Birajte manje upadljive modne dodatke. Donosimo prijedlog kako istu maksi haljinu nositi na plažu, ali i za večernji izlazak.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR Odlazak na plažu

I maksi haljine se odlično uklapaju na plaži. Nosite ih uz ravne i udobne japanke, a ostatak vašeg styling neka bude izrazito ženstveno, kako biste dodatno naglasili svoju maksi haljinu. To će postići pomalo filmskim modnim dodacima. Birajte šešir se veliki damskim obodom, sunčane naočale u maniri starog Hollywooda, a vaša torba za plažu neka bude neobični prozirni ceker.

Za večernji izlazak

Vrijeme je za visoke pete! Uz maksi haljine najbolje pristaju platforme ili deblji i stabilniji model visokih potpetica. Mi smo odabrali trendi smeđi model, a ostatak stylinga smo prilagodili koloritu maksi haljine. Mala neutralna clutch torbica ovdje izvrsno pristaje – stapa se s haljinom, a njeni oštri kutevi unose pomalo grubu notu. Kako biste naglasili lepršavost, za ovo ljeto birajte trendi naušnice s perjem.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR Prilikom kupnje maksi haljine pripazite na njenu dužinu, odnosno ona se ne smije vući po podu. To onda nije maksi nego jednostavno haljina koja nije vaš broj. Ako je potrebno skratite je, no nikako nemojte nositi nešto što nije vaša veličina.

U galeriji detaljnije pogledajte predstavljene komade...

Komentari 0