Moda
1/9

Kako kombinirati bajkerske čizme?

One su cool, opake i drske i pristaju uz rock i punk kombinacije. Takav stav je već neko vrijeme pogrešan. Bajkerske čizme nose se podjednako uz rock komade, ali i one romantične i ženstvene.

Rock&punk styling

Bajkerske čizme čine sastavni dio drskog i opakog stylinga u kojima je u prvom planu samouvjerenost i buntovan stav. Posebno ove sezone je taj trend izražen. Vaše najdraže čizme odlično pristaju uz jedan od vodećih trendova, a to je karirani uzorak.

 | Autor: Danijel Berković, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Danijel Berković, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Birajte karirane hlače/tajice koje ćete staviti u ovoj kombinaciji u prvi plan. Zbog toga birajte jednostavnije i jednobojne majice koje će se stopiti s ostatkom. Statement ogrlica odlično upotpunjuje kombinaciju. Birajte manje upadljivu i ne toliko ženstvenu. Crvena torba pravo je osvježenje u ovoj crno-sivoj kombinaciji.

Romantična bajkerica

Robusne čizme ne pristaju samo uz slične komade, one se odlično uklapaju i uz izrazito ženstvene kombinacije. Birajte lepršavu i romantičnu haljinu čiji dojam ćete ublažiti upravo uz pomoć novih bajkerskih čizama.

 | Autor: Danijel Berković, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Danijel Berković, Žarko Bašić/PIXSELL, PR Kragne u obliku ogrlica odlično pristaju uz ovakav tip haljine, dok pomalo ironična torbica pristaje uz čizme. Na taj način ste izvrsno izbalansirali različite stilove i stvorili zanimljiv styling koji će svugdje privući pozornost.

U galeriji detaljnije pogledajte komade koji su korišteni u oba stylinga...

Photo: Danijel Berković, Žarko Bašić/PIXSELL, PR

Komentari 0