Moda

Kako je Beyonce birala outfite za svjetsku turneju?

U videu kojeg je podijelila na svom Facebooku, Beyonce nas je odvela iza kulisa svoje posljednje svjetske turneje

Beyonce je na svom Facebooku odlučila podijeliti video u kojem otkriva kako je birala svoje outfite za turneju te kako su oni ostali netaknuti od nastupa do nastupa. Glavna inspiracija za outfite na turneji bili su vizuali s novog albuma Lemonade, a prevladavali su viktoijanski detalji, poput čipke, volana i visokih ovratnika. Kostimografkinja Marni Senofonte upravo je zbog toga i pjevačicine outfite s nastupa nazvala "viktorijanskom uličnom odjećom."

 | Autor: Facebook/Beyonce Facebook/Beyonce

Album Lemonade pokazao se kao odlična vizualna inspiracija za turneju, pa su dizajneri slali svoje inspirirane skečeve, a Beyonce i njen tim među njima birali omiljene.

"Beyonce i ja smo ih pregledavale i birale što nam se sviđa, što ne, a što se da promijeniti te ih slali natrag dizajnerima kako bi ih  doradili," objasnila je Senofonte.

Neki od najistaknutijih skečeva uključivali su DSquared2 grudnjak, Balmain bijele čipkaste hulahopke, crveni lateks look Alexandrea Vauthiera te visoke čizme s životinjskim printom Roberta Cavallija.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Druge snimke iza kulisa prikazuju kostimografski tim dok reže rupe ispod pazuha na kostimima plesačica kako bi se mogle neometano kretati po pozornici te dok im bojaju bedra kako bi im se ten bolje slagao međusobno.

 | Autor: Facebook/Beyonce Facebook/Beyonce

"Jako je uzbudljivo vidjeti uživo nešto što vam je bilo u glavi i na čemu ste teško radili," kaže kostimografkinja. Pogledajte i cijelu snimku koja vas vodi iza kulisa Beyonceine velike svjetske turneje:

Photo: Getty Images

Komentari 0