Moda

Kako izgleda američka priča Krie Designa

Dizajnerica Kristina Burja u dalekom Las Vegasu snimila je kampanju za svoju treću eko kolekciju

Krie Design već je treću sezonu dio globalnog projekta Green Fashion Week koji je pokrenula ugledna talijanska agencija GD Major Entertainment, a cijelu priču podupire UNFCCC. Ovom modnom pričom želi se ukazati na važnost održivog razvoja modne industrije te pokazati i dokazati da moda, industrija i ekologija mogu pod isti nazivnik.

 | Autor: Krie Design Krie Design
 
Kristina Burja sudjelovala je na modnim događanjima u sklopu eko projekta koji su se održavali u Los Angelesu, Nacionalnom parku Dolina smrti te Las Vegasu.

 | Autor: Krie Design Krie Design

Kampanja na kojoj je surađivao i zagrebački GT salon snimljena je na Kingston Ranchu, u Sandy Valleyju koji je bio predivna prirodna kulisa. Pustinja i obrisi planina u pozadini daju posebnu čar nastalim fotografijama koje potpisuje talijanski fotograf Vittorio La Fata.       

 | Autor: Krie Design Krie Design

Nova kolekcija Krie Designa logičan je nastavak priče iz kolekcije jesen/zima. Kristina Burja ovaj put ne koristiti boje. Kolekcija je bijela, a upravo ta bjelina dodatno naglašava kroj svakog komada.

 | Autor: Krie Design Krie Design

Žena kojoj se Krie Design  obraća uvijek je glamurozna ali buntovna, seksi i jaka. „Volim kontraste, zato često u stylingu spajam nespojivo kako bih pokazala raskoš ženskog pristupa modi.

 | Autor: Krie Design Krie Design

Moji modeli su nosivi u svim prilikama i lako se kombiniraju s konfekcijom, što mi je jako bitno. Današnja dizajnerska moda mora biti originalna, a u isto vrijeme ekološki prihvatljiva.

 | Autor: Krie Design Krie Design

Također, ovim projektom rušimo mit o visokim cijenama dizajnerskih komada.“- izjavila je Kristina Burja koja je u Americi ostvarila brojene poslovne kontakte od kojih mnogo očekuje.

Photo: Krie Design

Komentari 0