Moda

Kako do čupavih Gucci natikača po sedam puta nižoj cijeni?

Pronašli smo jednako dobru, ali puno, puno jeftiniju high street verziju super popularnih cipela...

Nisu vam nikako mogle promaknuti, jer su ih prošle sezone nosili svi, od Alexe Chung do Rihanne, a modna kuća Gucci je čupave kožne natikače predstavila i u novoj kolekciji.

 | Autor: arhiva arhiva

Njihova nevjerojatna popularnost opravdana je povratkom estetike ružnog, a u kratkom vremenu postale su poput nekog statusnog simbola među fashionisticama. A kako i ne bi, kad ih priuštiti mogu samo "odabrani", jer stoje gotovo 800 eura. 

 | Autor: arhiva arhiva Gucci, mytheresa.com, 795 eura

Dakle, želite li biti "in", ne preostaje vam ništa drugo nego da dignete kredit za cipele. Ili...? Naravno da nećete posuđivati novac od banke kako biste popratili trendove, zar niste već do sad naučili da povoljniji brendovi obožavaju kopirati popularne dizajnerske komade. Bilo je samo pitanje tko će prvi ponuditi high street verziji Gucci natikača, što je ovoga puta napravio Pull&Bear. 

 | Autor: arhiva arhiva Pull&Bear

 | Autor: arhiva arhiva Pull&Bear

High street verzija jako je slična originalnoj, od oblika do metalnih detalja, a jedino što se drastično razlikuje je njihova cijena. No to je upravo i ono što bi vas trebalo razveseliti, jer su Pull&Bear natikače čak sedam puta jeftinije od Guccijevih, a dolaze i u zlatnoj verziji.

 | Autor: arhiva arhiva Pull&Bear, 359 kn (oba modela)

 

Photo: arhiva

Komentari 0