Moda

Kada "stvarne" žene rekreiraju Victoria's Secret reviju

"Obične" žene različitih obika i veličina odlučile se i same na jedan dan postati "anđelice"...

Nije tajna da kad biraju modele za Victoria's Secret reviju, Ed Rezek i njegov tim ciljano traže određeni tip žena, što dodatno potvrđuje i činjenica da superzgodne sestre Gigi i Bella na svom prvom kastingu nisu dospjele u grupicu odabranih "anđelica". I iako je brend obećao uključiti raznolikost na svoju pistu ono što ste mogli vidjeti na njihovoj posljednjoj reviji nikako nije stvarna reprezentacija prosječnih žena. A kako bi im ponovno ukazali na taj problem, na popularnoj web stranici BuzzFeed sada su odlučili rekreirati reviju, ali s modelima svih oblika i veličina.

Baš kao i uoči prave revije, njihov video vodi vas iza kulisa, gdje se modeli pripremaju i pričaju o cijelom iskustvu, samo što je ovoga puta perspektiva potpuno obrnuta te većina žena govori o svojim svakodnevnim borbama s iskrivljenom slikom ljepote.

Modeli su žene različitih veličina, oblika... Među njima je i jedna poznata plus-size manekenka, Tess Holliday, kojoj je ovo prva revija donjeg rublja.

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Nikad nisam hodala pistom u donjem rublju jer mi nitko do sad nije pružio tu priliku," izjavila je Holliday.

I dok svake godine svi uživamo u reviji brenda Victoria's Secret, jedna od BuzzFeed-ovih manekenki savršeno je sumirala zašto je ova rekreacija toliko pozitivno prihvaćena: "Svima bi nam se trebala pružiti šansa da se bar na jedan dan osjećamo tako prekrasno kao Victorijine anđelice."

Photo: Getty Images

Komentari 0