Moda

Kada bi Disneyeve princeze išle u teretanu, obukle bi se kao Kim

Kim u poslijednje vrijeme stalno iznenađuje nekim čudnim kombincijama - pitamo se hoće li ih se itko usuditi kopirati?

Zamišljamo da kada bi Disneyeve princeze odlazile u teretanu, njihovi sportski outfiti vjerojatno bi sličili na posljednji "sportski" look Kim Kardashian. Dok je bila u gradu povodom vjenčanja, Kim je prošetala Miamijem u romantičnom bijelom kombinezonu s golim ramenima, preko kojeg je obukla korzet.

 | Autor: Splash Splash

Gornji dio outfita izgleda baš kao nešto što bi nosila Disneyeva princeza, doduše, s malo većim otvorom, dok donji dio izgleda kao da je spremna za teretanu, osim, naravno, potpetica. Ovo je možda i jedan od najneočekivanijih outfita koje je nosila, a izgleda da i u posljednje vrijeme često kombinira sportsku odjeću s potpuno nesportskim komadima, baš kao što je to nedavno napravila, kada je iznad trenirke odjenula slip haljinu.

 | Autor: Splash news Splash news

Pokušava li Kim nametnuti neke nove trendove? Iako na prvu možda i nezvuči toliko vjerojatno da ćete po gradu sresti ikoga u sličnoj kombinaciji, njen dosadašnji utjecaj prelazio je sve granice očekivanog, pa nas ne bi ni čudilo da djevojke uskoro počnu odlaziti u teretanu u večenjim haljinama ili za noćni izlazak odjenu trenirku.

Photo: Splash

Komentari 0