Moda
nabrana suknja

Kad teniska suknjica malo naraste i postane elegantna: model iz Bershke mogao bi biti suknja sezone

  • Mini suknje su veliki trend za sezonu pred nama, ali ipak nisu primjerene za sve prilike
  • Uz mini suknje, veliki su trend nabori na suknjama što nije neočekivano s obzirom na to da s jesenskom sezonom sve više ulazimo u čvršće teksture
  • Bershka je u novoj kolekciji, koja je ispirana stilom školarke, predstavila midi suknju s naborima u bež boji
  • Pročitaj više: Mini suknje ne ostavljamo u ljetu, ovaj model se savršeno kombinira s tenisicama

Sezona kratkih odjevnih predmeta polako ostaje iza nas što ne znači da se odmah moramo odijevati u debele i duge komade. Prijelazno razdoblje idealno je za eksperimentiranje sa stilovima, kombinacijama i vrstom odjeće, a jesenske modne igre već su počele. Ipak, temperature su još uvijek poprilično visoke pa su nam potrebni komadi koje ćemo lako moći prilagođavati različitim uvjetima tijekom dana. Nažalost, popularne mini suknje ne možemo svakodnevno nositi na posao, ali nam se veoma sviđa trend sukanja na falde kada smo pronašli ovaj midi model suknje s naborima u Bershki, znali smo da je moramo izdvojiti.

Foto: Bershka, suknja s naborima | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, suknja s naborima

Foto: Bershka, suknja s naborima | Autor: Foto: Bershka, suknja s naborima

Suknji s naborima, karakterističnih za američke i britanske školske uniforme uvijek se nekako sjetimo s početkom školske godine, a Bershka ima jednu od najboljih suknji s naborima, ali "produženu" varijantu. Midi dužine, zbog A kroja ova suknja tijelu daje elegantan izgled i naglašava uzak struk, a nabori i bež boja su dašak trenda u na prvu klasičnom komadu. Za vintage izgled kombinaciji možeš dodati široki kožni remen. Fora kod ove suknje je i to što ima džepove, a njih nikada ne odbijamo jer uvijek dobro dođu kad imamo premalu torbicu. 

Foto: Bershka, suknja s naborima | Autor: Foto: Bershka, suknja s naborima

Foto: Bershka, suknja s naborima | Autor: Foto: Bershka, suknja s naborima

Ove jeseni sve se vrti oko nošenja suknji na tenisice, ali to ne znači da ju ne možeš nositi i na kaubojke ili salonke. Svijetlo smeđa, odnosno bež boja, jesenski je favorit s kojim nema pogreške kada je u pitanju modna igra boja, a ovu Bershka suknju ćeš moći kombinirati i s balonerima u istoj boji te veoma popularnim kardiganima. Cijena Bershka suknje je 29,99 eura.

Foto: Bershka, suknja s naborima | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, suknja s naborima

Možda vas zanima Ove Bershka kratke hlače na sebi imaju sve: fora uzorak, dobar kroj i ono najvažnije, ne hodaju svi u njima Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @itstyph4real

Komentari 0