Moda

Kad odjeća progovori: neodoljivi komadi s natpisima

Poruke smo nekad nosili samo na majicama, a danas su se prebacile i na jakne, cipele, torbe,...

Kako bolje ostaviti dojam i izraziti svoje mišljenje nego porukom na majici? Već neko vrijeme majice s porukom dio su našeg ormara, kolekcije i moćno oružje kojim na najlakši način možemo izraziti svoje mišljenje, poslati poruku svijetu i ostaviti dojam.

Nekada smo ih nosile isključivo na casual t-shirt majicama, ali popularni natpisi i slogani prebacili su se i na ostale komade. Nose se na jaknama, hoodie vestama, torbama pa čak i cipelama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (40 kuna), H&M (40 kuna), Mango (130 kuna)

Svima nam omiljeni t-shirt na ovaj način dobiva jednu totalno posebnu i pomalo personaliziranu notu. U zimskoj varijanti, više nam se sviđa pulover sa statement natpisom, a ovaj komad savršen je za svaku priliku koju možeš zamisliti. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Pull&Bear (120 kuna), Zara (100 kuna), Bershka (40 kuna)

Torbe i cipele s natpisom totalno su cool način kako podići i najjednostavniju kombinaciju, a traperice s tekstom i sloganima već nekoliko sezona obožavaju i svjetske trendseterice i modne blogerice. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango torba (250 kuna), Pull&Bear tenisice (200 kuna), Mango traperice (350 kuna), H&M hoodie (90 kuna)

Osim što su cool i šik, ovi su komadi totalno raznovrsni i nosivi na više različitih načina. Uz traperice i tenisice ovo može biti jedan totalno casual outfit, ali u kombinaciji sa suknjom i cipelama na visoku petu - spremna si i za večernji izlazak!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (100 kuna), Bershka (40 kuna), Zara (200 kuna)

Možda vas zanima Puloveri s krznom novi su sezonski must-have komadi Rubrika Moda Moda
Photo: Bershka

Komentari 0