Moda

Kad majice zapjevaju: Kopirajte look trendy blogerice

Ovogodišnji Tjedan mode u New Yorku pravi je festival različitosti, a Bonnie Strange daje lekcije iz nošenja najvećih trendova

Blogerica Bonnie Strange objeručke je prihvatila trend iz srednjoškolskih dana kad su majice o našem glazbenog ukusu govorile umjesto nas. Da glamur i okorjeli metal idu zajedno dokazuje njen odličan styling s njujorškog Tjedna mode u kojem je uparila t-shirt s natpisom Metallica, predimenzioniranu bundu s leopardovim uzorkom, velike naušnice i chokericu s kristalićima.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Njena kombinacija nema samo jedan efektan komad. Svaki je za sebe toliko upečatljiv, a opet tako se dobro slažu. Nosi popularne Zarine hlače s volanima s kojima niti jedna kombinacija neće biti dosadna, a poluprozirne čizme od vinila i Guccijeva torbica dokazuju kako se ovih trendova još uvijek nismo zasitili. Upečatljive crvene hlače, ali u kožnatom izdanju gledali smo i na pisti Marca Jacobsa, dok su modne kuće poput ekstravagantne Vetements u svoje kolekcije uvrstili majice “na bendove” uz koje ćemo se vratiti desetak (ili više) godina u prošlost.

 | Autor: arhiva arhiva Majica, Bershka, 129,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Hlače, Zara, 299,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Cipele, asos.com, 268 kn

Photo: Getty Images

Komentari 0