Moda

Kabanica može biti itekako stylish komad, poput finog kaputa. Baš takvu smo pronašli u Zari

  • Uz balonere i kožne jakne, jedan od komada koji je prilično koristan u ovom razdoblju kada kiša nije čudna pojava, zasigurno je kabanica
  • No, nemoj se odmah zgroziti i pomisliti na one tipične jarko žute i nezgrapne kabanice ili pak na one šarene, potpuno prozirne koje nosimo u šetnji prirodom i slično
  • Naime, kabanice mogu biti itekako stylish i nosive kroz cijeli dan, a jednu koja nam se jako svidjela, pronašli smo u Zari 
  • Pročitaj također: Ne možemo se nadiviti ovom neobičnom i odvažnom baloneru, osobito jer je snižen za više od 50 posto

Kišni dani kojih će, kako se približavamo sredini jeseni, biti sve više, zahtijevaju i odgovarajuću odjeću. Prvenstveno onu koja će osigurati da ostanemo suhi čak i ako se nađemo usred najvećeg pljuska. Jedan od tih komada je i kabanica. No, pritom ne mislimo na one jarko žute koje su načinjene od vrlo krutog materijala, nemaju baš laskavi kroj i nekako su nezgrapne, niti na one potpuno prozirne koje nalikuju na jednokratne vrećice i uporaba im je upravo takva -  jednokratna i služe nam samo za šetnju prirodom, kišne koncerte na otvorenom i slično. 

Vjerovala ili ne, i kabanica može biti itekako trendi i odlično upotpuniti svaki jesenski outfit, a jednu takvu pronašli smo u Zari. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, bež kabanica (59,95 eura)

Naime, radi se o kabanici duljine do polovice bedara koja dolazi u tamnoj bež boji i pomalo nas podsjeća na baloner. Ravnog je kroja i širokih rukava, a ima i kapuljaču koja se može suziti vezicama te se kopča gumbima koji su također u boji kabanice. Po dva gumba se također nalaze i na rukavima te imaju ukrasnu funkciju. S obzirom na to da se radi o kabanici, u potpunosti je napravljena od poliestera (i to recikliranog) te je, naravno, vodootporna. 

Ovako stylish kabanicu možemo stilizirati na mnoštvo načina. Recimo s minicomm, slatkim džemperom i čizmama iznad koljena koje će nas dodatno štititi od kiše. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, bež kabanica (59,95 eura)

 | Autor: zara zara Foto: Zara, bež kabanica (59,95 eura)

Ova kabanica dolazi u veličinama od XS do L, a cijena joj iznosi 59,95 eura. No, čini se da nismo jedini kojima se ona jako sviđa jer se prilično brzo rasprodaje i neke veličine već nestaju sa zaliha. 

Photo: zara

Komentari 0